Aktywne Wpisy
Metodzik +2716
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
Tommy__ +266
Aż mi się przypomniało jak za gówniaka rodzice mnie wysłali na wakacje do wujka w Chicago. Zdjęcie rozmazane bo to dawno i robiłem Sony Ericssonem K750i
#zonadlapolaka
#zonadlapolaka
Dzień dobry - 12 listopada 2024, jest to 317 dzień roku.
Imieniny Cibora, Czcibora, Izaaka, Jonasza, Jozafata, Konradyna, Konradyny, Krystyna, Marcina, Renata, Renaty, Witolda - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Święta, święta: Dzień Drwala - i po świętach.
Cytat na dziś: Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @Berkel_88: @kamilnowa: @K00tek: @KKK1987: @Marinero1: @frugom: @wrednyroman: @reyley: @Festiwal_Panczy: @morgul2:
Miłego dnia wszystkim życzę! :-)
Cześć!
Fajnego dnia. Hej
Smacznej kawusi!
Miłego wtorku! :]
dobreeego dnia życzę ᶘꖘᴥᵒᶅ