Aktywne Wpisy

lronman +25

heksengerg +159
Konetekst:
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!

źródło: temp_file8850942783259770189
Pobierz
#seriale #filmy
źródło: 1000012540
Pobierz@RidgeForrester: Ale parskłem gdy zobaczyłem Nick (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Glikol_Propylenowy Z ciekawości w Google wyszukałem: 8 razy brali ślub xD znaczy się Brooke podają że 15 razy wychodziła za mąż, w tym 8 razy za Ridża :D
Ciekawe czy moja mama by znowu oglądała jakby spowrotem emitowali w TV, wszystkie kobity, sąsiadki i ciotki, to kiedyś oglądały, fenomen ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Guiding Light ( ͡° ͜ʖ ͡°) 18 262 odcinków
Najdłużej emitowany serial to Guiding Light
Ma ponad 18 tysięcy odcinków
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-12 084221
Pobierzźródło: temp_file3019101348758865791
Pobierz