Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +46
Mamy rekord, ten gagatek w-----ł 67 tysięcy złotych w około godzine z czego połowe w ostatnie 5 minut streama, przy okazaji demolując pokoj i wylaczajac transmisje. Pieknie szympans sie popisales, znow a-----l rządzi XD
@ZwyklyRoman: Typie k---a nawet nie chce mi się czytać reszty twojego wpisu. Strategia tych kasyn nie polega na polowaniu na Jacusi którzy mają po 100-200zł kieszonkego na sloty raz na pół roku tylko na gości z dużą ilością kasy, a takich jest mnóstwo. Każdy pato-streamer ma conajmniej kilku gości którzy