Aktywne Wpisy

skrogg +85
Czasem przed spaniem lubię sobie na jakąś ładną dziewczynę popatrzeć ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: f379d8dc11a3e18d9986385ff1a402a96a81b83a193de9f35d2801eba74f33e6
Pobierz
kicioch +378
Misiek przeżył 16 lat (z nami ostatnie 6) i jest teraz w lepszym świecie (╯︵╰,)
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
czy jest ktoś w Krakowie w stanie poratować mnie jedzeniem? jestem obecnie w ciężkiej sytuacji, chociaż pracuje na budowie (jak ktoś z #krakow to pewnie wie gdzie jest budowa na bialucha/Mogilska xd) i dostanę zaliczkę dopiero w piątek, to na chwilę obecną jestem bezdomny i potrzebuje po prostu coś zjeść.
.stąd pytanie czy ktoś byłby w stanie oddać coś do jedzenia : (( o 20:16 jestem na dworcu jakoś do 22, potem jadę na klatkę i idę spać (na nową hutę)
trochę mi wstyd ale nie wiem co mam zrobić za bardzo.
#pomocy #jedzenie #bezdomnosc #krakow
n-------i. uzależniony od 16 roku życia, parę razy odwyki psychiatryki itp. obecnie mam 26 lat, niedawno temu znalazłem pracę i staram się stanąć na nogi. nie idzie mi źle, prace mam, mam nadzieję że uda mi się coś wynająć chociaż jak patrzę na te ceny w krk to mnie trochę głowa boli.
telefonu nie zastawie bo już to robiłem parę razy i wolę mieć możliwość
jakie leczenie? nie mam takich dokumentów przy sobie więc chyba nie będę wstanie ci udowodnić : (
ale dziękuję za miłe chęci
trzymaj się
ja pracuję od 7 do 18 więc może być z tym ciężko ale jutro po robocie sprawdzę i dam znać! dziękuję
problem jest przeżyć do piątku, a nie że jakoś długoterminowo potrzebuje pomocy. tak naprawdę potrzebuje tylko przeżyć wtorek środę i czwartek, już patent mam z konserwami bo liczyłem kalorie nawet i damy radę xD
@kazimierz-wielkicoffe: śpisz gdzieś po blokach? To jak już jedziesz do Huty, to na Makuszyńskiego 19A jest noclegownia dla mężczyzn - jeśli tylko jesteś trzeźwy, to przyjmą (126840324 - w razie, gdybyś chciał dopytać co i jak).
w Zabrzu byłem na ogrzewalni i nie wyglądała w ogóle tak xdd