Aktywne Wpisy

JohnnyDoe +445

Nienawidzę k---a świąt. Moja rodzina to zagorzali platformersi, ale to już na poziomie wyznawców. Wszystko było ok, dopóty ktoś nie postanowił włączyć telewizora i wiadomości. Bałem się. Wiedziałem co to oznacza. Nagle się pojawili. Para prezydencka, składająca życzenia świąteczne. Następna scena przypomina żywą adaptację słynnych dwóch minut nienawiści z 1984 Orwella. Nastąpiły krzyki, jedno za drugim:
- KIBOL!!!!
- MANIAK!!!
- ZOBACZCIE JAK STOI, PRZECIEŻ ON WYGLĄDA JAK BANDZIOR
- J***NY ALFONS
- KIBOL!!!!
- MANIAK!!!
- ZOBACZCIE JAK STOI, PRZECIEŻ ON WYGLĄDA JAK BANDZIOR
- J***NY ALFONS

Czy ktoś kto bawił się w wynajem długoterminowy (aka abonament) samochodu wykupował auto po upływie umowy?
Zastanawiam się czy w ogóle warto to rozważać. Widzę sensowne auto tzw. premium z 2019 roku, rata 2400, 36 miesięcy. W 3 lata to wychodzi 87k. Nie mam tyle na ten moment, a auto jest potrzebne (jeżdżę 23 letnim gruzem I go pewnie zajadę do końca mojego lub jej ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
Jakiej mogę się spodziewać ceny po tych 36 miesiącach? Ktoś się bawił w taki wykup?
@labedziejowski: szklana_kula.jpg Mozesz sie spodizewac kwoty odpowiedniej do tego jak zostaly skalkulowane raty oraz kwota wykupu tego auta premium z 2019 roku
@labedziejowski: Popatrz analogiczne auta z 2016 roku. Da ci to obraz sytuacji.
Komentarz usunięty przez moderatora