Wpis z mikrobloga

Tylko KUKOLD w 21 wieku pracuje na umowe o prace, i placi wysokie podatki,

Prawdziwy CHAD potezny niezalezny chlop pracuje na np Limited Company w uk lub jako podwykonawca i brutalnie optymalizuje koszty tak ze podatkow zaplaci 80-90% mniej niz kukold na umowie o prace.

Dzieki temu minimalizuje wspieranie samotnych matek, nierobow,obibokow,fundusze alimentacyjne, i inne dyrdymaly dla cwaniakow,lenii

#przemyslenia #takaprawda #uk #anglia #oswiadczenie #zarabianie #ltd #b2b #samozatrudnienie #finanse #zwiazki #bekazlewactwa #kukold #cuckold #oszczedzanie #inwestowanie #inwestycje #rozwod
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon masz rację, Ci wszyscy dyrektorzy zarabiający od 80k do paru baniek rocznie to straszni frajerzy, nie to co srający do żwira kierowcy TIRów. Prawdziwie czadziska. A piłkarze zarabiający 100k tygodniowo to już w ogóle
  • Odpowiedz
  • 1
@KedzioRRz: Widac nie rozumiesz przekazu,
Ja sie nie chwale zarobkami, tylko drwie z tych co placa wysokie podatki, sponsorujac jednoczesnie lewactwo i rozdawnictwo.
NIech sobie duzo zarabiaja, gratuluje im.
  • Odpowiedz
  • 2
@dreadingit: Na emeryture nie licze ale dostane podstawowa to co inni,
W miedzyczasie odkladam w etfy, akcje w usa,
Kupno kawalerek w uk,
Wiec majac okolo 30 lat i splacone pol domu, to do 50-60tki powinno byc lepiej skoro juz teraz wystarczy ze popracuje 4-5 miesiecy w roku zeby oplacic absolutnie wszystkie wydatki na obecnym standardzie,
  • Odpowiedz
  • 0
@chef_r2r: Jeszcze sie nie dorobilem ale kto wie,
DZieki temu ze place malo podatkow nie sponsorujac nierobow,lekkoduchow co majac 30-40 lat w uk dalej wynajmuja lub mieszkaja z rodzicami to mam wieksze szanse niz jak bym wykonywal identyczna prace na umowie o prace,payroll.
  • Odpowiedz
  • 1
Akurat emerytura państwowa w UK to śmiech na sali

@kwantowykocyk: Panstwowa czy prywatna, wedlug mnie bez roznicy,

W tak dlugim okresie czasu zaufac ze cie nie okradna politycy lub inne korporacje to trzeba miec duze zaufanie,
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: Czyli te kokosy które zarabiasz trzymasz w materacu? Dla mnie emerytura prywatna jest spoko bo mi pracodawca (jestem na etacie) dokłada drugie tyle i nie płacę za to teraz podatku a procent składany robi swoje. W UK są 2 spoko rzeczy pod wZgledem oszczędności, ISA i prywatne fundusze emerytalne.
  • Odpowiedz
  • 0
@kwantowykocyk: Nie trzymam w materacu, przeciez napisalem wyzej gdzie inwestuje,

A mimo wszystko mysle ze zmienic akt wlasnosci i ksiegi wieczyste jest trudniej niz oszukac ludzi za 30 lat na obietnicy prywatnej emerytury,
  • Odpowiedz
@kwantowykocyk @adamsowaanon

tak emerytura panstwowa jest slaba ale stanowi dobra podstawe, jest czesto rewaloryzowana i mozna dostac dodatkowe benedfity, a jak jestes na dzialalnosci to sie mozesz tak urzadzic ze nie mozesz przejsc na wczesniejsza emeryture ani nie dostajesz benefitow. cos za cos.
  • Odpowiedz