Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +51
Sorry honey, I can only be your nightmare (。◕‿‿◕。)
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
Aeciatko +162
Bardzo mnie zaskoczyliście odzewem na temat postawienia domu z prefabrykatów, którym się dziś pochwaliłem. Każdej osobie z osobna odpisałem, ale bardzo często pojawiał się temat ogólnych kosztów przy tego typu budowie, a jako że mam takie podsumowanie to chętnie się z wami tym podzielę.
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
Prawdziwy CHAD potezny niezalezny chlop pracuje na np Limited Company w uk lub jako podwykonawca i brutalnie optymalizuje koszty tak ze podatkow zaplaci 80-90% mniej niz kukold na umowie o prace.
Dzieki temu minimalizuje wspieranie samotnych matek, nierobow,obibokow,fundusze alimentacyjne, i inne dyrdymaly dla cwaniakow,lenii
#przemyslenia #takaprawda #uk #anglia #oswiadczenie #zarabianie #ltd #b2b #samozatrudnienie #finanse #zwiazki #bekazlewactwa #kukold #cuckold #oszczedzanie #inwestowanie #inwestycje #rozwod
Limited COmpany zakladasz sobie sam przez internet jesli mieszkasz na stale w uk i masz settled status, to jest optymalizacja podatkowa jako podwykonawca czesto dla innych firm.
W koncu biore przyklad od najlepszych.
Ja sie nie chwale zarobkami, tylko drwie z tych co placa wysokie podatki, sponsorujac jednoczesnie lewactwo i rozdawnictwo.
NIech sobie duzo zarabiaja, gratuluje im.
tak z ciekawosci, jestes na ltd, dostaniesz emeryture jakas na starosc od panstwa czy musisz sam odkladac?
W miedzyczasie odkladam w etfy, akcje w usa,
Kupno kawalerek w uk,
Wiec majac okolo 30 lat i splacone pol domu, to do 50-60tki powinno byc lepiej skoro juz teraz wystarczy ze popracuje 4-5 miesiecy w roku zeby oplacic absolutnie wszystkie wydatki na obecnym standardzie,
DZieki temu ze place malo podatkow nie sponsorujac nierobow,lekkoduchow co majac 30-40 lat w uk dalej wynajmuja lub mieszkaja z rodzicami to mam wieksze szanse niz jak bym wykonywal identyczna prace na umowie o prace,payroll.
@kwantowykocyk: Panstwowa czy prywatna, wedlug mnie bez roznicy,
W tak dlugim okresie czasu zaufac ze cie nie okradna politycy lub inne korporacje to trzeba miec duze zaufanie,
A mimo wszystko mysle ze zmienic akt wlasnosci i ksiegi wieczyste jest trudniej niz oszukac ludzi za 30 lat na obietnicy prywatnej emerytury,
tak emerytura panstwowa jest slaba ale stanowi dobra podstawe, jest czesto rewaloryzowana i mozna dostac dodatkowe benedfity, a jak jestes na dzialalnosci to sie mozesz tak urzadzic ze nie mozesz przejsc na wczesniejsza emeryture ani nie dostajesz benefitow. cos za cos.