@officer_K: nie ma czegoś takiego jak jedna Konfederacja @MirekStarowykopowy Skrzydło libkowe chce zniszczyć Brauna, z kolei skrzydło narodowe chce pisowskiego socjalizmu i wrogiem jest Mentzen ;)
@officer_K: jeszcze prawica nie zginęła, póki my - rusofoby z dziada pradziada - żyjemy. Odwieczny zaborca i ciemiężca narodu polskiego bardzo stara się przejąć monopol na nacjonalizm, i niestety mu to wychodzi - ale jeszcze wszyscy nie zapomnieli.
@MirekStarowykopowy: można tak powiedzieć, ja jestem wolnorynkowcem i w-----a mnie, że zadają się z narodowcami, a najbardziej mnie w-----a, że są z szurami Brauna. Żaden wolnorynkowiec nie jest też oszołomem od Gietrzwałdu. Mentzen i Berkowicz to szaleńcy
@officer_K: Grzesiu Braun, ruski klaun, tango down co gorsza Braunienko cieszy się wysokim poparciem w Konfie w przeciwieństwie do Mentzena - charyzma, ''wolnościowe poglądy'' i imby robią swoje
@SubsaharyjskaAlpaka: zostales nabrany i zrobiony w butelke, posluzyli sie Toba i Twoja ideaa wolnorynkowa zabrali ludzi takich jak Ty i wlozyli pod parasol narodowo bogoojczyznianego protektoratu Rosji.
@SubsaharyjskaAlpaka: kto jest w konfie skrzydłem libkowym? Przecież tam jest frakcja debili - Mentzeny, frakcja katodebili - bosaki i frakcja ruskich debili - brauniarze. A nie, jest jeszcze frakcja ex-piscowców - Tyszka i Wipler. Kto tam jest liberalny? xD
kto jest w konfie skrzydłem libkowym? Przecież tam jest frakcja debili - Mentzeny, frakcja katodebili - bosaki i frakcja ruskich debili - brauniarze. A nie, jest jeszcze frakcja ex-piscowców - Tyszka i Wipler. Kto tam jest liberalny? xD
@officer_K: jeżeli ktoś sobie myśli że polska prawica to monolit to jest durniem, jest kupa organizacji tylko oni nie brylują na X/tiktoku tylko na ulicach i przeciętny Janusz ich nie zauważa
#marszniepodleglosci #konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #rosja #ukraina #wojna #polityka
@MirekStarowykopowy
Skrzydło libkowe chce zniszczyć Brauna, z kolei skrzydło narodowe chce pisowskiego socjalizmu i wrogiem jest Mentzen ;)
@SubsaharyjskaAlpaka: Czyli są sztucznym tworem który prędzej czy później się rozpadnie, to jeszcze lepiej.
Żaden wolnorynkowiec nie jest też oszołomem od Gietrzwałdu. Mentzen i Berkowicz to szaleńcy
co gorsza Braunienko cieszy się wysokim poparciem w Konfie w przeciwieństwie do Mentzena - charyzma, ''wolnościowe poglądy'' i imby robią swoje
@SubsaharyjskaAlpaka: jak to nie ma? Jest jedna partia i jedna lista - głosując na nich wspierasz właśnie Brauna więc teraz sobie daruj fikołki xD
@SubsaharyjskaAlpaka: kto jest w konfie skrzydłem libkowym? Przecież tam jest frakcja debili - Mentzeny, frakcja katodebili - bosaki i frakcja ruskich debili - brauniarze. A nie, jest jeszcze frakcja ex-piscowców - Tyszka i Wipler. Kto tam jest liberalny? xD
@SubsaharyjskaAlpaka @Ogau
@Ogau: w punkt!
@heinrich-von-spychow: cieszę się, że niektóre z nich widzą czym jest grzegorz "ruski grześ" braun