Wpis z mikrobloga

Hej. mam irytujący problem w AC Valhalla, może ktoś mi pomoże.
Dostałem kilka tatuaży od Tove zaraz na początku mojej wizyty w Fornburgu (po tym, jak ją przeszkoliłem w łucznictwie), ale te nowe tatuaże nie pokazują się w opcjach u Svenda. Przeinstalowałem i bez zmian. wywaliłem save'y, zacząłem od nowa i tez nic to nie dało.
Czy ktoś wie, co się dzieje? Gram w wersję 1.7.0 i widziałem, że w pierwszej rozgrywce po premierze można było zrobić te nowe tatuaże u Svenda po interakcji z Tove.
Czy w międzyczasie wydano jakiś patch który uniemożliwia zrobienie sobie tych nowych tatuaży na początku gry? Nie wiem czy grać dalej i czekać do mapy w Anglii (boje się że tam może być taka sama sytuacja).
P.S.
Gram na Playstation 5

#gry #playstation #konsole #assassinscreed #ps5 #ps4
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@korbuzz:
Dzięki. Być może coś zmienili w jakimś patchu bo oglądałem na youtube gameplay'e nagrywane zaraz po premierze i gracze robili te tatuaże zaraz na początku przed rozpoczęciem wątku w Anglii.
Co ciekawe po tym jak dostałem tatuaże od Tove to u Svenda pojawia się opcja dialogowa w której Eivor mówi, ze Tove ma nowe wzory. Mam je w torbie, ale nie pojawiają się u Svenda
  • Odpowiedz