Wpis z mikrobloga

@PrzechodzimyNaCzasZimowy bo konfederacji nigdy nie chodziło o polski interes. Dawniej korwinisci mówili że kapitał narodowości nie ma, a narodowcy to o w ogóle gwoździa mają w mózgu zardzewiałego. Robią taka politykę, bo jest na to elektorat i mają z tego wymierne korzyści.
  • Odpowiedz
@wstanczyk: tak jest, pół narodu robi politykę idealistyczną a ci których nie lubisz cyniczną pod elektorat i mają z tego wymierne korzyści
dlatego są np za 500+ za którym owo pół narodu i 80% sejmu jest XD
Najlepsze jest to że ty zapewne faktycznie święcie w to wierzysz. Już wolałbym żebyś przyznał że cynicznie sprzedajesz papkę dla swojej strony.
  • Odpowiedz
tak jest, pół narodu robi politykę idealistyczną a ci których nie lubisz cyniczną pod elektorat i mają z tego wymierne korzyści

@Usmiech_Niebios: mordeczko, weź ty jeszcze raz dokładnie przeczytaj, co komentujesz, bo ja o niebie, a ty o chlebie. Mowa o odpustowym udawaniu patriotyzmu, którym wycierają sobie brudne mordy różni zaprzańcy i złodzieje. No powiedz mi, która to jeszcze partia poza Konfederacją i PiS próbuje sobie zawłaszczyć patriotyzm?
  • Odpowiedz
@wstanczyk: żadna, masz mnie. Potężny odpust. Wyłącznie jedna strona.
Jakbyś pamiętał akcje w stylu "Orzeł może" to wiedziałbyś jak bardzo wychodzisz na głąba w tym momencie, ale mordeczko, po co tobie wiedza? No po co? Przecież ty trollujesz politycznie na wypoke.pl i miałbyś ją poszerzać? Gdzie ci to potrzebne?
  • Odpowiedz