Wpis z mikrobloga

Dzisiaj na wadze skromne 158kg, a na sztandze jeszcze skromniejsze 230kg. Ciągle jestem w głębokim deficycie a siła nie spada :) Nie żyłuję teraz wyników (Mój rekord bez pauzy dokładnie tym chwytem to było 240kg przy wadze ~180kg lol). Dzisiaj Wyciskanie wąsko z pauzą na dole i u góry. Tam spokojnie 240kg+ by poszło, ale zatrzymałem się po prostu na łatwych, gładkich i dynamicznych 230kg starczy tyle.

Cały trening
Paused CG bench 230kg x 1
Rack Lockout 270kg x 4
Wide grip pushdown 4x12
1h rope pushdown 3x12
DB side raise 4x15
Plate front raise 3x15

#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
IntruderXXL - Dzisiaj na wadze skromne 158kg, a na sztandze jeszcze skromniejsze 230k...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
brzuch nawet nie zasłania sztangi xD No teraz to już na pewno pod koniec tej redukcji będzie kaloryfer ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Saprofit: Cóż sprawa wygląda tak że robię redukcje do czasu aż nie skończę dentysty, a dentysty jeszcze nie zacząłem xD Więc czekają mnie pewnie jeszcze z dobre 2 miesiące redukcji lol.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: w sumie skuteczny sposób na przedłużenie redukcji. Ja swoją masę też odkładam na czas po uporządkowaniu swoich spraw. O tyle dobrze, że nie muszę jeść nie wiadomo ile na utrzymanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@Saprofit: Wiesz ja się śmieje z tego że ta moja kontuzja tak naprawdę otworzyła mi oczy na wiele spraw i zupełnie wiele rzeczy odmieniła lol. Przebudowa następuje całego mojego podejścia. Nie wspominając o tym że czuje się najlepiej w życiu... to akurat zasługa nowego "koktajlu" anaboliczno-androgennego, znowu kolejny plus kontuzji bo teraz wiem czego muszę unikać a co brać bo działa wybitnie :P
  • Odpowiedz
  • 2
to obecnie dołu w ogóle nie trenujesz?

@Boleslavic: Robię lower 3x w tygodniu ale to rehab tej nogi, hip thrusty, uginania na dwójki etc. Teraz kolejna faza się zacznie więc jakiś wachlarz ćwiczeń się rozszerzy jeśli chodzi o lower. Na spokojnie no zależy mi na odpowiednim rehabie. Nadrobi się wszystko później siłowo.
  • Odpowiedz