Wpis z mikrobloga

#marszniepodleglosci

Dlaczego wszyscy nie mogą świętować świąt narodowych jak Amerykanie, czyli okolicznościowe imprezy, grillowanie, jakieś biegi, specjalne mecze, tylko zawsze muszą znaleźć się jakieś małpy które muszą odpalić race na środku ulicy i drzeć ryja niosąc proruskie banery xD

A no tak, zapomniałem że prawactwo miało sromotny ból d--y o ORŁA Z CZEKOLADY (który był cringe'owy, ale bez przesady) i do dziś to wypominają Komorowskiemu xD
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jaroty: masz 15 sierpnia święto narodowe można grilla zrobić, a w listopadzie to sobie możesz co najwyżej w----y nalać i Smithsów puścić
  • Odpowiedz
@jaroty: Powinniśmy świętować chrzest Polski 1 maja zamiast tego komunistycznego święta pracy. W długi majowy weekend u nas właśnie jest ten wesoły sezon grillowy.
  • Odpowiedz
  • 1
@frutson: jakoś nawet na zimowych jarmarkach ludzie jedzą kiełbachy czy karkówkę, więc myślę że i w listopadzie nie byłoby z tym problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dlaczego wszyscy nie mogą świętować świąt narodowych jak Amerykanie, czyli okolicznościowe imprezy, grillowanie, jakieś biegi, specjalne mecze, tylko zawsze muszą znaleźć się jakieś małpy które muszą odpalić race na środku ulicy i drzeć ryja niosąc proruskie banery xD

@jaroty: Typowe 'Bo na zaaaaachoooodzie....'
Tak, na pewno w stanach nie ma burd, nie ma propagowania skrajnych poglądów, nie ma jakiś marszów poparcia swoich racji czy nayebanych ludzi robiących bardache.

Tam tylko siedzą
  • Odpowiedz
@jaroty: przecież w każdym większym mieście są biegi, do tego najróżniejsze wydarzenia z udziałem przedstawicieli władz samorządowych, odstaw propagandę tvnu. Poza tym grilla trochę ciężko robić w listopadzie...
  • Odpowiedz
@jaroty @Można to państwo nie chcę wziąć tego na swoje barki a o ironio świętujemy odzyskanie swojej państwowości.
Można obchody zorganizować na wzór wośp jarmarki karuzele wojsko i co tam dusza zapragnie.
  • Odpowiedz
@jaroty polska martyrologia wymaga spełniania określonych warunków - musi być szaro, buro, fchuj smutno i powodować, że ludzie się dzielą zamiast łączyć. Fakt, że odkad pamiętam marsz jest kojarzony że spędem tego samego bydła co lata na meczyki i n--------a się na ustawkach to przypadkowy gratis.
  • Odpowiedz