Aktywne Wpisy
ninetyeight +500
rok bez alkoholu stuknął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
Kontrolnypodcir +125
#marszniepodleglosci #4konserwy #bekazlewactwa
Poza tym nie jest to marsz partyjny "Ruchu Narodowego", jak sugerujesz w swoim komentarzu.
@plackojad: Parady równości pewna strona polityczna nazywa "marszami zboczeńców". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I jeszcze jedno: nie miałbym problemu z używaniem określenia "marsz narodowców" jako zamiennika dla rzeczonej nazwy własnej. Problem TVN-u polega na tym, że w swoich relacjach unikają nazwy "Marsz Niepodległości" jak diabeł święconej wody! xD
Jak do tego się odniesiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie będę pisał skarg. Niech sobie robią co chcą. Sami wystawiają sobie świadectwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież dobrze napisali
Ten marsz nie ma nic wspólnego z ponadpodziałowym patriotyzmem
Marsz jest inicjatywą środowisk narodowych i konfederackich, w związku z tym bierze w nim udział osoby o określonych poglądach
@plackojad: a może właśnie chcą wskazać na konkretny marsz odbywajacy się w warszawie, bo właśnie marszów niepodległości w całej polsce jest masa w każdym mieście i miasteczku.
Nikt nie nazywa ludzi z flagami automatycznie narodowcami
Wystarczy spojrzeć kto ten marsz organizuje, jakich polityków zaprasza się tam do przemówień
@zeszyt-w-kratke: Dlatego powinni podawać jego nazwę własną - "Marsz Niepodległości", ewentualnie przytaczać, że chodzi o warszawski "Marsz Niepodległości" albo "Marsz Niepodległości" w Warszawie. Ale tego z premedytacją nie robią. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mikson98 Bo jest ponadpartyjny. Zbiera ludzi o różnej przynależności partyjnej i
@plackojad: ten marsz absolutenie nie jest ponadpartyjny bo tusk nie mógłby na niego przyjechać czy na przykład biedroń czy ludzie z lewicy mogłoby to się skończyć zadymami więc nie ma nic wspólnego z ponadpartyjnością.
TVN nazywa marsz narodowców marszem narodowców! Skandal!!!!
Na takiej samej zasadzie musiałbyś zaprzeczyć Tuskowi, który swój "Marsz miliona serc" określał "ponadpartyjnym", chociaż równocześnie jasno wyrażał się o nim jako sprzeciwie wobec władzy PiS. Wyobrażasz sobie, jak na taki marsz przychodzi Kaczyński czy Ziobro?
Żródło:
https://oko.press/marsz-miliona-serc-koalicja-trzecia-droga