Wpis z mikrobloga

Tides From Nebula - Burned To The Ground

Dzisiaj Dzień Niepodległości, więc trzeba wspierać to co polskie. Dobrze się składa, bo chłopaki z TFN parę dni temu wydali nowy album ;-)
Polacy nie gęsi i własną (dobrą) muzykę robić potrafią - wrzucajcie swoje ulubione polskie kawałki z tego roku!

#polska #postrock #rock #polskamuzyka #muzyka
naps - Tides From Nebula - Burned To The Ground

Dzisiaj Dzień Niepodległości, więc t...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@naps Właśnie wróciłem z ich koncertu. SZTOS i poziom totalnie światowy. I nawet nie sama muzyka, ale doświadczenie na żywo, światła, etc. Jeden z najlepszych koncertów w moim życiu, oni zasługują na znaaacznie więcej rozgłosu.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Biebrzanski_Ghul: Oj tak Mirku! Nie wiem czy oni przypadkiem nie są bardziej znani za granicą niż w naszym kraju. Też zamierzam się wybrać na ich koncert jak będą gdzieś w okolicy, bo ostatni raz byłem ich posłuchać kilka lat temu.
  • Odpowiedz
@naps Post rockowy światek jest fajny, wszyscy zawsze szukają kapel z całego świata, więc bardzo możliwe :) A co do koncertu, zależy skąd jesteś - zostało im jeszcze kilka gigów na obecnej trasie, może się jeszcze załapiesz, a warto, bo świetny set grają, prawie 2-godzinny.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Biebrzanski_Ghul: Widzę, że nie będzie ich na tej trasie gdzieś w pobliżu Katowic, ale może to i dobrze, bo końcówkę roku mam zawaloną. Pewnie w przyszłym roku się gdzieś na śląsku pojawią, to wtedy się wybiorę ;-)
  • Odpowiedz