Wpis z mikrobloga

#gielda #xtb #dolar
Na otwarciu sesji sesji, dolar otworzył się luką cenową w dół, otworzyłem pozycję 23:05 ale cena po której otworzyłem była przed luką napisałem reklamację do Xtb i zamknąłem pozycję ciekawe co odpowiedzą na reklamację, miał ktoś taki przypadek?
hqknz - #gielda #xtb #dolar
Na otwarciu sesji sesji, dolar otworzył się luką cenową w...

źródło: xStation-5sss

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mishraaa: miałem ustawiłęm alert i jak dostałem powiadomienie to otworzyłem pozycję z palca rozumiem, że może być poślizg ale mineło 5 min od otwarcia sesji i dopiero otworzyłem pozycję.
  • Odpowiedz
Nie warto otwierać pozycji z palca :/ możesz złożyć reklamację ale odpiszą coś w stylu że nie było płynności na twoja.
  • Odpowiedz
  • 0
@jmp_eax: cena po której się otworzył long to 4.0561 to jakieś 200pips w górę od ceny na zamknięcie sesji, a sesja się otworzyła luką w dół też około 200pips to w tym momencie spread był z 400pips?
hqknz - @jmp_eax: cena po której się otworzył long to 4.0561 to jakieś 200pips w górę...

źródło: xStation-5ss12

Pobierz
  • Odpowiedz
@hqknz: Nie znam rynku USDPLN...ale patrząc na wykres jak jest niepłynny, to bym się nie zdziwił.
Sama luka jest duża, dopiero płynnośc sie pojawiła koło 01:00.
Nie miałeś zlecenia oczekującego to pierwszy "błąd" niedopatrzenie.
Rynek zaraz po otwarciu ma zawsze mega spready. Dopiero po parunastu minutach jakoś się reguluje.
W tych momentach czasami twoje kliknięcie może być za wolne bo tam wchodza milisekundy.
Kolejna sprawa to, że klinąłeś to zlecenie
jmp_eax - @hqknz: Nie znam rynku USDPLN...ale patrząc na wykres jak jest niepłynny, t...

źródło: Screenshot 2024-11-11 143439

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@jmp_eax: Dzięki za odpowiedzi zobaczymy co odpisze XTB, 400pln nie majątek najwyżej będzie nauka na przyszłość. Zieloności życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz