Yakooo Yakooo 11.11.2024, 11:12:35 0 + Hejka, mam pytanie do podróżujących. Czy składaliście może kiedys #pir, czyli reklamacje na uszkodzony bagaż na #lotnisko?Zastanawiam się jakie są szanse na otrzymanie jakiegoś zwrotu pieniędzy za uszkodzoną walizkę.#loty #lotnictwo #turystyka #odszkodowanie #wczasy #pyrzowice #chopin #pieniadze #wakacje
Andczej Andczej 11.11.2024, 11:17:57 via iOS 0 + @Yakooo tak, z lot. Odesłali mnie do firmy która się tym dla nich zajmuje, powymienialismy kilka meili gdzie odrzucałem ich wszystkie propozycje, ostatecznie firma odesłała mnie do LOT który w dwa dni zwrócił kwotę o którą wnioskowałem.
Yakooo Yakooo 12.11.2024, 22:11:10 via iOS 0 + @Andczej chcą ode mnie paragon walizki którą dostałem w prezencie rok temu :))))No tak bo przecież będę trzymał wszystkie paragony - a ceny nie można sprawdzić na oficjalnej stronie producenta.::
Czy składaliście może kiedys #pir, czyli reklamacje na uszkodzony bagaż na #lotnisko?
Zastanawiam się jakie są szanse na otrzymanie jakiegoś zwrotu pieniędzy za uszkodzoną walizkę.
#loty #lotnictwo #turystyka #odszkodowanie #wczasy #pyrzowice #chopin #pieniadze #wakacje
No tak bo przecież będę trzymał wszystkie paragony - a ceny nie można sprawdzić na oficjalnej stronie producenta.::