Aktywne Wpisy

#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz
Już tydzień, jak predzio nie wrzucił pospolitego, typowego GNIOTA.
Przyczyną tego stanu rzeczy jak myślę, może być to, że do Srajli dotarło /po ostatnim żebrolajcie predzia z blondie z Goleniowa/taka dziura/, że jest traktowana przez niego przedmiotowo. Predzio na jej oczach obściskiwał się z blondyną, ślinił do niej, a biedna Srajla stała obok urażona. Przy czym łysy na żebrolajcie stwierdza, że to "kwestia ilości hajsu",
Już tydzień, jak predzio nie wrzucił pospolitego, typowego GNIOTA.
Przyczyną tego stanu rzeczy jak myślę, może być to, że do Srajli dotarło /po ostatnim żebrolajcie predzia z blondie z Goleniowa/taka dziura/, że jest traktowana przez niego przedmiotowo. Predzio na jej oczach obściskiwał się z blondyną, ślinił do niej, a biedna Srajla stała obok urażona. Przy czym łysy na żebrolajcie stwierdza, że to "kwestia ilości hajsu",

źródło: Screenshot_20240609_215630_com.google.android.apps.photos
PobierzDzisiaj spotkałem w galerii handlowej moją ex dziewczyne, która była we mnie bardzo zakochana i miała nadzieje, że nasza relacja przetrwa na zawsze. Zaczęliśmy się spotykać gdy ja miałem 22 lata, a ona 34 i byliśmy parą przez 2 lata. Właściwie niczego mi nie brakowało, miałem u boku piękną, dojrzałą i stabilną emocjonalnie dziewczyne z którą uwielbiałem spędzać czas, rozmawiać, kochać się i po prostu byłem z nią bardzo szczęśliwy. Niestety byłem
Wczoraj wleciał mały rozruch, 40’ bardzo spokojnego biegu. Potuptałam sobie w tempie 5:56 przy utrzymaniu tętna ok 140 bpm
A dziś połączyłam sobie long run z startem w biegu niepodległości (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) plan był następujący: ok 5km BS; 10km w strefie Z3; ok 5km BS. Pozytywnie się zaskoczyłam, myślałam, że aby utrzymać tętno w tej strefie będę musiała się trzymać tempa około 4:55-5:00. Natomiast udało się to zrobić przy tempie 4:42 (avg hr 165) wbiegając na mete z wynikiem 47:19.
Miło to sobie porównać z startem sprzed 9 miesięcy na tej samej trasie (Urodzinowy bieg Gdyni w lutym) gdzie biegłam na życiówkę i moje wyniki były następujące: czas 48:13, tempo 4:46, avg hr 175.
Teraz najbliższy start mnie czeka w styczniu, gdzie sprawdzę się na biegu terenowym z przewyższeniami w styczniu na dystansie 27 km. Nie mogę się doczekać (ʘ‿ʘ)
RGUDNY ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_1714
Pobierzźródło: obraz_2024-11-11_135626215
Pobierzr u n n e r
g d y n i a
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file966596244832041422
PobierzRGUDNY !!
@virusriddle to powinno być R U GDNY? (are you głodny?)