#zakopane #skyrim #gry #gory Wchodziłem ostatnio na kasprowy wierch i czułem taki sam zachwyt jak za małolata gdy po raz pierwszy wchodziłem na tą największą górę w skyrimie Co prawda nie było trolla w połowie drogi ale była budka z biletami z potwornie wredną i brzydką babą i ona też bała się ognia więc chyba się liczy co
@wstanczyk: zawsze (przynajmniej gdzieś od 1999, od kiedy chodzę) były bilety wstępu do TPN. Kiedyś takie bileciki z kozą, dzisisj paragon. @wilk633 Jaką drogą?
@wilk633: czyli zielony. W mojej opini najgorszy, bo najbardziej monotonny. Ale to dobra wiadomość dla Ciebie, bo to znaczy, że masz jeszcze na przyszłość dwie główne opcje, ciekawsze i bardziej widokowe z wieloma kombinacjami po drodze. Gratki ogólnie wejścia i ciezzę się, że sprawiło Ci to frajdę. Polecam też zimę, ale to już po pewnym obyciu z górami i oczywiście minimum raki.
@wilk633: jest jak z bajki, polecam. Tylko wybierz już taką uleżaną zimę, np. w marcu. Pod raki koszykowe wystarczy but trekingowy z usztywnieniami, sztywną podeszwą, można je wypożyczyć w okolicy ronda lub samych Kuźnicach, chodzi się super, wiąże łatwo.
@wstanczyk: no tak, a żeby się dostać na Kasprowy na nogach to trzeba wejść do parku :) w przypadku kolejki już osobno tego nie pobieraja po prostu (nie wiem, czy jest w cenie biletu czy jak, ale nie płaci sie dodatkowo).
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Wchodziłem ostatnio na kasprowy wierch i czułem taki sam zachwyt jak za małolata gdy po raz pierwszy wchodziłem na tą największą górę w skyrimie
Co prawda nie było trolla w połowie drogi ale była budka z biletami z potwornie wredną i brzydką babą i ona też bała się ognia więc chyba się liczy co
@wilk633 Jaką drogą?
źródło: IMG_2161
Pobierzźródło: image
Pobierz