Wpis z mikrobloga

#smartwatch #applewatch
Różowa chciałaby sobie kupić zegarek na uro. Używa głównie sprzętu apple i tu jest najważniejsza rzecz, aby zegarek współgrał z iphonem. Zegarek ma być raczej do codziennego użytku, jakieś spacery czy sporadyczny rower, więc nie musi być to za jakieś 10k zegarek.
Cena jaką chciałaby wydać to max 400-500.
Wstępnie znalazłem jej GARETT GRC Maxx, ale jakby ktoś miał jakieś inne propozycje to chętnie bym skorzystał z nich :D.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Methes cykasz się brakiem wsparcia zegarka z 2022 (czyli spokojnie kilka lat wsparcia), ale nie myślisz o tym przy jakimś randomie z firmy krzak?
  • Odpowiedz
  • 0
@Andczej: Cykam, ale patrzę na różnice w cenie jeszcze, gdzie 800 na promocji a gdzie 320. Zwłaszcza, że jak pisałem, moja różowa nie uprawia jakoś dużo sportów.
  • Odpowiedz
@Methes: Jak ma iPhona to nie ma sensu brać nic innego jak apple watch właśnie. Używanie innych zegarków to będzie większa lub mniejsza męczarnia. Jak nie AW to już lepiej iść po prostu w klasyczny zegarek nie smart, ewentualnie smart opaskę jak Mi Band itd.
  • Odpowiedz
@Methes: mielismy jednego gareta i odstaje jakosciowo. Dzialalo to jakos ospale, slabo mierzylo, bieda z funkcjami. Po krotkim czasie odkleila sie oslonka czunika i dzieki temu mozna go bylo zwrocic bez strat :P
  • Odpowiedz