@Lukardio: Co śmieszniejsze Kamala miała 3x więcej pieniędzy na kampanie, miała po swojej stronie większość mediów jak i gwiazd Hollywood do tego masę innych osób, a i tak przewaliła wybory z gościem, który miał być w więzieniu xD. A żeby przegrać nawet w powszechnym głosowaniu to już kompletne xD.
@Szinako: to już dawno nie prawda, duże media są w rękach technooligarchów tj musk, bezos itd oni się jawnie wypowiedzieli za trumpem, bezos nawet zabronił dziennikarzom washington post zdaje się krytykować trumpa w kampanii
@Atari_65XE: Czytałeś ten artykuł ze zrozumieniem? Przecież tam nie ma nic o zakazie krytykowania trumpa, a jedynie o "powrocie" do neutralności politycznej, po tym jak redaktorzy chcieli promować przedstawicielkę demokratów.
@kwas_rybonukleinowy: a czytałeś na co opowiadałem? wg was mainstream był za Harris, to ci pokazuje jak był, technooligarchia trzyma łapę na media w us obecnie
@Atari_65XE: Jeżeli już to czytałaś, proszę mi tu nie urządzać misgenderingu. Zresztą ja mam totalnie wywalone w wyboru w USA, ale lubię sprawdzać fakty. Trochę śmieszny jesteś, że kategoryzujesz mnie do jednego z obozów politycznych na drugim kontynencie na podstawie 2 (dwóch) moich wpisów...
#elonmusk #trump #usa
#trump #neuropa #polityka #usa #wybory #4konserwy #bekazprawakow #twitter
źródło: 1731278768437
PobierzMoże jakieś źródło tego?
@kwas_rybonukleinowy: nie wiem co to znaczy mordo, nie o tym był temat