Aktywne Wpisy
bawelna100pro +91
Hurrr durrrr zetki j----e, nie chce robić i dziękować Januszexowi na klęczkach, robotę dezorganizujo xD dlaczego to zawsze Onet kobieta albo inne Kobieta RP wysrywa takie artykuły z p---y eh
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale

źródło: 1000072065
Pobierz
julia-kuterska +41
Od dziś zaczynam pić Niemiecki ocet jabłkowy. Łyżka octu na szklankę wody. Codziennie. Daj plus a zawołam was za miesiąc poinformować jakie pozytywne zmiany u mnie zaszły #zdrowie #szury #jedzzwykopem
Jeszcze żeby adres strony jakoś tam wyglądał tak żeby nie odstraszał wyszukiwarek (może jakaś korzystna opcja na własną domenę?).
Niekoniecznie musi być nawet darmowe, ale żeby było tanie i nie podrożało za rok.
Dotychczas miałem na cba.pl w ich poddomenie powertorque.cba.pl (chyba jeszcze działa chwilę)
Ale chcą teraz 199zł rocznie za to konto, a to jednak sporo jak na moje potrzeby, mały ruch itp.
Do tego Google chyba nie lubi poddomen z cba.pl (albo ja coś źle robię na tej stronie, bo słabo się indeksuje).
#hosting #internet
@hellfirehe: Aaa chodzi Ci, żeby kupić sam hosting, ale bez dokupywania domeny i korzystać tylko z darmowej subdomeny która jest w pakiecie do hostingu? Teoretycznie jeśli domena główna nie jest zbanowana, to wręcz powinno to dawać lepszy efekt niż jakaś nowa domena. Bo z reguły domena firmy hostingowej ma historię i istnieje od dłuższego czasu. Może coś robisz
źródło: domeny-techniczne-768x1187
PobierzRejestracja domeny .pl w cenie hostingu lub możesz wybrać darmową subdomenę socom.pl.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
@hellfirehe Rzuć okiem na naszą ofertę: https://hostido.pl/ - najtańszy pakiet już od 49zł netto / rok. Przedłużenie w tej samej cenie :)
edit: z kodem WYKOP 20% taniej w pierwszym roku
@Hostido_pl: No to powiem że przy lh macie najlepszą ofertę pod tym kątem, że tak powiem. Bo domena jest krótka i jak sobie ustawię np. mojadres.xce.pl to jeszcze jest w miarę krótki. Ale i tak według mnie najlepiej wykupić po prostu własną domenę, to nie jest duża kasa.
Koszt przedłużenia u nas domeny .PL to 50,99zł netto na rok. Domeny *.xce.pl są przydatne klientom np. do testów, oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, aby utrzymywać też na niej finalną stronę.
Z kodem WYKOP rabat -65% na hosting i darmowa rejestracja domeny .PL przy zamówieniu na rok gdybyś potrzebował.