Aktywne Wpisy
Mam do Was pytanie motoryzacyjne z rana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
Obecnie za 38m2 płacę 800zł czynszu w mieście powiatowym. W zasadzie całe miasto ma podobne czynsze. Kuzyn we Wrocławiu płaci za podobne 1200zł. Oczywiście, wiem, że są też niższe stawki. Zastanawia mnie jednak, co zrobią ludzie za 20 lat - 30 lat, gdy już spłacą wrocławską/warszawską/gdańską/krakowską...itp. hipotekę i czynsz będzie większy od emerytury. Na luzie pójdzie do 2000-3000 zł
Przecież sprzątaczka, konserwator też muszą zarobić. Remonty budynków muszą kosztować. Unia Europejska wymusi
Przecież sprzątaczka, konserwator też muszą zarobić. Remonty budynków muszą kosztować. Unia Europejska wymusi
Czy ja dobrze widze? Potężni naturale z WK otworzyli własną federację dla naturali... i startuje tam Młody Ninja? XDDD Przecież to jakiś wyższy stopień farmazoństwa XD
@lolek-lolek1: XDDD nawet nie wiem jak to skomentowaćXD i AJ do tego, natural od maleńkościXDDD Ty wiesz, że towar się odstawia przed testami, nie?
Takie materiały to mydlenie oczu dla kogoś kto się nie zna. Ninja, WK, AJ przedstawiają podstawowe wyniki morfologii z których tak naprawdę nic nie wynika bo nie da się na ich podstawie ocenić naturalności.
Istnieją zestawy badań, które wykonują pewne federacje kulturystyczne dla osób ćwiczących naturalnie, które są w stanie wykazać naturalność zawodnika do 15 lat wstecz na podstawie analizy próbek, które zawodnik musi dostarczyć.
Żaden z tych Youtuberow
@cyberlichwiarz: Nie wiem czy wiesz, ale mlody ninja startowal wlasnie w takiej federacji z najbardziej rygorystycznymi badaniami. Dlaczego klamiesz, ze zaden youtuber nie startuje w takiej federacji? Twoja wiedza to totalne ZERO, masz kompleksy bo ktos wyglada lepiej naturalnie niz ty na sterydach i prtobujesz kazdemu wciskac kit ze kazdy jest na b----e. I co ty porownujesz larry
Ale haha dobry tekst - 10-15 lat wstecz nie mają nawet na olimpiadzie takich xD (a że ktoś po