Aktywne Wpisy

Season6 +129
Czy ja mam złudne wrażenie czy to nie jest trochę tak, że większość osób z czatu p------i o wysokich podatkach a sama nie łapie się nad 2 próg podatkowy ? Ja wiem, że konfederacja jest niesamowitym tworem dla młodych, ale prawda jest taka, że większość z tych osób będzie w przeciętnej grupie zarobkowej żyjąc marzeniem milionerów. Takie krótkie przemyślenie.
#kanalzero
#kanalzero

zielonzielon +253
#kanalzero
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
Mam problem z zamówieniem szafy pax, którą zaprojektowałem na stronie Ikea. Przy wybraniu opcji Dostawa bez wniesienia pokazuje mi się komunikat: Niektóre produkty są obecnie niedostępne w przypadku opcji Dostawa bez wniesienia. Dodam, że większość produktów z projektu są niedostępne (jedynie obudowy szafy pozostają w zamówieniu). Ponieważ wniesienie nie jest mi naprawdę potrzebne, ta opcją jest optymalną.
Natomiast przy wyborze opcji Dostawa z wniesieniem przesyłka jest możliwa (jest również prawie dwukrotnie droższa). Czytając inne wpisy widziałem, informację, że magazyn centralny, który wykonuje takie przesyłki, obsługuje jedynie drugą opcję przesyłek. Czy jest możliwość ze skorzystania z opcji Dostawa bez wniesienia, gdzie wniesienie jest naprawdę zbędne?