Aktywne Wpisy

WielkiNos +415
Samochodziarze wyśmiewają kierowców, którzy dostosowują prędkość do warunków panujących na drodze? Stare, znałam.
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda

źródło: temp_file6363250226912583735
Pobierz
Polska2080 +14
#kryptowaluty #pytanie #pytaniedoeksperta #inwestycje #inwestowanie
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
Może teraz ankieta pozytywna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co was pozytywnie zaskoczyło gdy pierwszy raz wsiedliście do samochodu na kursie prawa jazdy, czyli myśleliście że będzie trudniej, że trzeba będzie wyjeździć 100h żeby się tego nauczyć itp ale okazało się banalnie łatwe?
Oczywiście pytanie do osób które przed kursem w życiu nie jeździły samochodem :)
Co was pozytywnie zaskoczyło gdy pierwszy raz wsiedliście do samochodu na kursie prawa jazdy?