Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zastanawiam się nad dodatkową pracą na uberze/bolcie itd. Nie oczekuje dużo od razu mówię.

Ciężko mi znaleźć jakieś sensowne informacje na temat zarobków, gadałem z jednym kierowcą, i sprawdzam ceny przykładowych przejazdów, i chyba nie ma tragedii, przede wszystkim chce się wyrwać z domu. Lubie jeździć, szczególnie po nocach czy w święta kiedy drogi są puste.

Własne auto w dieslu, duże miasto.

Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje, doświadczenia.

#uber #bolt #taxi

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Jezdzenie autem w nocy jest fajne, ale swoim i sam albo z kobitą, a nie z marginesem ktory jest pijany i kupi Cie za 20zł.
Jak juz chcesz jezdzic, to poszukaj ogloszen na normalną taxe, moze jakies ogloszenie na olx ktos wystawil i ograniczysz patologie do minimum.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: o zarobkach dużo się nie dowiesz bo to po prostu zależy, praca np. w bolcie to praca na akord, dostajesz od firmy samochód za którego użyczenie płacisz haracz tam powiedżmy 1500 na miesiąc, za każdy kurs dostajesz wynagrodzenie, z czego część jest ci odbierana np. z tytułu użyczenia ci auta. To ile zarobisz zależy od tego ile jeździsz, jakie zlecenie ci sie trafi etc.. Ogólnie w aplikacji zaznaczasz kiedy
  • Odpowiedz
Ogólnie w aplikacji zaznaczasz kiedy jesteś w gotowości i w tym czasie musisz podjąć ileś zgłoszeń (nie wiem do końca ile ale będzie napisane w aplikacji) bo innaczej dostaniesz bana/karę w aplikacji

@kacappylon: To całkowita nieprawda. Włączasz/wyłączasz aplikację kiedy chcesz i robisz tyle kursów ile chcesz - czy zrobisz to codziennie po 8h, czy raz w miesiącu 2h, to zależy tylko od Ciebie. Chyba, że masz tu na myśli jakieś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kacappylon: Zaznaczyłem że mam własne auto w dieslu, nie chce pracować z partnerem, wole ulga na start/mały zus plus i sam sie rozliczać.

@Przypadkowy: Tylko ludzi, żarcia nie mam zamiaru wozić. Diesel mało pali ale jasne, nie jest to hybryda.

@Chlodniarz:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @mirko_anonim na taxi zarobisz 30-70/h Netto po wszystkich kosztach, najlepiej ładować w najlepszych porach typu piątek od 19 do 6 nad ranem w sobotę. Ogólnie na żarciu możesz lepiej zarobić ale twój wybór
  • Odpowiedz