Wpis z mikrobloga

Zamówiłem dziś pierwszy raz Bolta i chyba wrócę na łono kościoła po tym przejeździe xD Chłop zrobił 25 minutową trasę w 14 minut, przekraczał prędkość na całej trasie, jego rekord to 87 na 50ce. Kiedy napisałem do obsługi bolta zlali mnie ciepłym moczem xD

Powiedzcie, czy to normalne w Bolcie? Komu mogę to zgłosić, żeby wzięli to na poważnie a ten wariat nikogo nie zabił?

#bolt #uber #taxi #warszawa #pytanie[opis odnośnika](https://wykop.pl)
Raffen23 - Zamówiłem dziś pierwszy raz Bolta i chyba wrócę na łono kościoła po tym pr...

źródło: Screenshot_20241110_200832_Maps

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Raffen23 Ciesz sie, ze Cie nie zadźgał nożem. Swoją drogą, to ciekawe, ze ludzie nie boja sie jezdzic z nimi. Mimo ze to taniej o kilka/kilkanascie zlotych od normalnej taksy, to nie wiadomo w jakim stanie jest samochód, opony, a kierowcy to juz w ogole. Warto pomyslec troche o bezpieczeństwie i nie zawsze patrzec jak najtaniej.
  • Odpowiedz
@Raffen23: Kiedyś jachałem boltem na niedzielny obiad do rodziny, z mokotowa na stary mokotów. J----y przyjechał niezoznakowanym przepalonym fajkami priusem, okay, nie oceniam. Wsiadam, ruszamy z kopyta, j----y jedzie pasem dla busów, no ale wolno mu, za chwilę za nim lecą na b-----h rządowe auta prawym pasem a ten....zjeżdzą z bus pasa i blokuje ich. Ofc z którejś rządowej wychylił się borowiec i zaczął mu mymachiwać rękami i coś pokazywać,
  • Odpowiedz
@Raffen23: Raz uberzysta postanowił jechać przez drogę osiedlową - strefa zamieszkania, szkoda tylko że jechał po niej 60 kmh niczym się nie przejmując, trafił na garba, jak podskoczyliśmy to każdy z nas głową o dach z-----ł XDD
  • Odpowiedz