Wpis z mikrobloga

Dobra, dzisiaj raczej rzeczy, które jedynie zadowolą ludzi, którzy są fanami #pasjonaciubogiegozartu (o kurcze, tagi ożyły :o), lecz leczo, znaczy lecz mimo wszystko jest szansa, że i innym się to spodoba.

Wychowawca namawia dzieci, by kupiły grupowe zdjęcie, które zrobił im na wycieczce szkolnej fotograf.
- Pomyślcie tylko, jak miło będzie patrzeć na to zdjęcie za 30 lat i mówić: "To Jurek, został adwokatem, a to Kasia, jest dziennikarką ..."
Nagle gdzieś z ostatniej ławki odzywa się głos:

- A to wychowawca, już dawno nie żyje...

PS Jeśli chcecie być na bieżąco z żartami, to polecam dodać mój tag #zartyjanusza do ulubionych.

#suchar #chybabyloaleniejestempewien #dowcip #czarnyhumor
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 134
Chciał się gościu pozbyć kota, więc wywiózł go kilka ulic dalej. Gdy wrócił do domu kot już tam był. Wywiózł go dziesięć ulic dalej, po powrocie widzi kota w domu. Wywiózł go jeszcze raz, krąży ulicami w prawo w lewo i tak aż na drugi koniec miasta. Dzwoni do domu i pyta się żony:
- Jest kot?
- Jest - odpowiada żona.

- Daj go do telefonu, bo nie mogę trafić do
  • Odpowiedz
  • 16
Tego totalnie nie rozumiem, więc byłbym wdzięczny, jakby ktoś mi to wyjaśnił:

Jak się przeczyta słowo Subaru od tyłu, to po angielskiemu wyjdzie "Jesteś autobusem
  • Odpowiedz
  • 20
Jedyny suchar, którego jestem pewny, że już u mnie był

Pewnego razu spotkałem 19 letnią dziewczynę w mojej nowej pracy.
Była trochę grubawa i nie czuła się zbyt dobrze w towarzystwie innych osób. Chwilę porozmawialiśmy, starałem się być
dla niej miły pomimo tego, że mi się nie podobała (mocne 4/10). Przełamałem się jednak i powiedziałem jej: "myślę, że
jesteś piękna". Zaczerwieniła się, a ja poprosiłem o jej numer. Następnego dnia zjedliśmy razem kolację w jednej
  • Odpowiedz
@hacerking

Jak się przeczyta słowo Subaru od tyłu, to po angielskiemu wyjdzie "Jesteś autobusem

"subaru" od tyłu to "urabus" czyli "ur a bus" (literki w "ar" nie są od tyłu), skrótowo "you are" to "you're" ale jeszcze bardziej slangowo to "ur".
  • Odpowiedz