Wpis z mikrobloga

fanbaza Donalda lubi używać słowa "kuluary" bo to tam przecież podejmowane są najważniejsze decyzje w Brukseli
a na zdjęciu afterek, z europejskimi przywódcami. może nie ma tam naszego krula Europy i Radka, co to ma żonę, co ma dużo kontaktów na arenie międzynarodowej, jest za to Orban, z którym nikt nie chce się kumplować, z wyjątkiem Putina
#orban #bekazprawakow #dobrazmiana #4konserwy #neuropa #polityka
huncwot_ - fanbaza Donalda lubi używać słowa "kuluary" bo to tam przecież podejmowane...

źródło: Zrzut ekranu 2024-11-10 o 20.16.42

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@huncwot_: te zachwyty nad Orbanem mnie śmieszą xD Typ doprowadza swoją gospodarkę do bankructwa, a wszędzie zachwyty jaki to on geniusz nie jest xD Węgry zostały najbiedniejszym krajem w UE, ostatnio czytałem, że ich ostatnie wskaźniki pokazały spadek PKB o 0,9% xD W Polsce Tusk byłby za to zezłomowany doszczętnie
  • Odpowiedz
@huncwot_:
nie możliwe, że jak tuskowi i ukrainofile mówili o reżimie na Węgrzech to nikt nie wierzył
dobrze, ze obalili reżim pisu bo jeszcze by siedzieli razem przy tym stoliku( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Gours: gdzie masz dzbanie zachwyt? śmieje się z wykopowych przygłupów, co twierdzą że Orban jest izolowany a duet Tusk i Sikorski ma cokolwiek do powiedzenia
co do gospodarki, to się w końcu dogadajcie która upadnie pierwsza pisowska gospodarka, rosyjska, węgierska czy chińska
huncwot_ - @Gours: gdzie masz dzbanie zachwyt? śmieje się z wykopowych przygłupów, co...

źródło: IMG_6872

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Gours:

ostatnio czytałem, że ich ostatnie wskaźniki pokazały spadek PKB o 0,9% xD W Polsce Tusk byłby za to zezłomowany doszczętnie

co do PKB ważna zasada, jak PKB rosło za czasów PiSu, to gadaliście "a to całe pkb jeść mi daje czy co?"
jak KE zrobiła korektę naszych prognoz i nieco zmniejszyła wzrost PKB, to takie ameby jak ty i inni wtórni analfabeci, od razu wykopały to w gorące i
  • Odpowiedz