Aktywne Wpisy
mobutu2 +20
Nie wiem, dlaczego wszyscy są dumni z liczby użytkowników, którzy umieścili ich na czarnej liście.
A potem narzekają, że Wykop stał się pusty.
Sto osób wrzuciło cię na czarną listę, prawdopodobnie jest tylko sto osób, którzy są aktywni na tych tagach, na których piszesz.
Proponuję
A potem narzekają, że Wykop stał się pusty.
Sto osób wrzuciło cię na czarną listę, prawdopodobnie jest tylko sto osób, którzy są aktywni na tych tagach, na których piszesz.
Proponuję
daeun +118
Moja babcia skonczyła dzisiaj sto lat (。◕‿‿◕。) z tej okazji upiekliśmy jej pyszny tort i szykujemy imprezę gdzie będzie aż 18 prawnucząt. To byłoby by bardzo miłe gdybyś złozył jej dziś życzenia (。◕‿‿◕。)
a na zdjęciu afterek, z europejskimi przywódcami. może nie ma tam naszego krula Europy i Radka, co to ma żonę, co ma dużo kontaktów na arenie międzynarodowej, jest za to Orban, z którym nikt nie chce się kumplować, z wyjątkiem Putina
#orban #bekazprawakow #dobrazmiana #4konserwy #neuropa #polityka
nie możliwe, że jak tuskowi i ukrainofile mówili o reżimie na Węgrzech to nikt nie wierzył
dobrze, ze obalili reżim pisu bo jeszcze by siedzieli razem przy tym stoliku( ͡° ʖ̯ ͡°)
co do gospodarki, to się w końcu dogadajcie która upadnie pierwsza pisowska gospodarka, rosyjska, węgierska czy chińska
co do PKB ważna zasada, jak PKB rosło za czasów PiSu, to gadaliście "a to całe pkb jeść mi daje czy co?"
jak KE zrobiła korektę naszych prognoz i nieco zmniejszyła wzrost PKB, to takie ameby jak ty i inni wtórni analfabeci, od razu wykopały to w gorące i