Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Na tinderze nie da się stworzyć normalnego związku, mam już tego dość. Zawsze walczyłem z tym przesądem, ale to jest jednak prawda.

Człowiek się stara, o--------a różne rzeczy specjalnie dla dziewczyn, stara się, zabiera w różne miejsca, robi prezenty i nic, zawsze po max kilku miesiącach relacji jest nagle oddalenie, brak kontaktu z ich strony i w końcu legendarne - sluchaj, nie pasujemy do siebie xDDDDD To już 4 raz z rzędu i zawsze jest to po 1-3 miesiącach.

Typiary najpierw się odkleić ode mnie nie mogą, same proponują spotkania, spędzamy ze sobą zajebiscie czas. Pokazują mnie swoim znajomym czy nawet rodzinie, a potem jak po dotknięciu magicznej różdżki, wszystko się kończy.

Chłop jest wysportowany, ma dobrą pracę, po magistrze, nie piję, nie pali, ćwiczy, dba o siebie, nie gra w gry, gotuje, zabiera na różne wycieczki, sprząta, potrafi pranie wstawić, a nie może związku poważnego stworzyć. Co ja mam robić jeszcze? Salta przy tych dziewczynach?

Zawsze, ale to zawsze jest opowiadanie na początku znajomości jakie to miały słabe związki, że ich faceci tylko np. grali w gry, pili czy coś innego odwalali. Jedna nawet mówiła, że jej facet nie pracował, a ona go utrzymywała xd i teraz one chcą prawdziwego faceta. Dostają to i co się okazuje?, że tego też nie chcą. Pytasz się dlaczego z nimi były po rok, albo więcej, to jest znowu ta sama, jedna odpowiedź, że się przywiązywały i bały się samotności.

Naprawdę każda kobieta z tindera, z jaką byłem, to jest wypisz wymaluj taki schemat 1 do 1.

Teraz znowu robię sobie przerwę i wracam ponownie na tindera, aby znowu stworzyć związek w który się mocno zaangażuje, a po jakiś 3 miesiącach nagle usłyszę, że do siebie nie pasujemy i kończymy znajomość…….

#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cadfael: a może po prostu nie ma tego czegoś?
Zbyt śmiało takie wnioski wyciągasz. Choć może trafiłaś. Wg mnie zrobiłabyś lepiej gdybyś zrobiła pare wywiadowczych pytań w kierunku opa, żeby sobie to choć troche potwierdzić.
A Tinder ma złą sławe nie od dziś, co nie znaczy że nie można tam trafić na kogoś zdolnego do stworzenia głębszej relacji na reszte życia.
  • Odpowiedz
Wg mnie zrobiłabyś lepiej gdybyś zrobiła pare wywiadowczych pytań w kierunku opa, żeby sobie to choć troche potwierdzić.

@recesja: po pierwsze nie intryguje mnie to aż tak żeby przeprowadzać śledztwo. op z kolei raczej też nie wygląda na takiego, co mu łatwo refleksja przychodzi, a wnioskuję to na podstawie tej wypowiedzi:

Teraz znowu robię sobie przerwę i wracam ponownie na tindera, aby znowu stworzyć związek w który się mocno zaangażuje,
  • Odpowiedz
@Cadfael: XD przecież gość uważa, że to wina tych dziewczyn, a nie tindera. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Zresztą @ka-lol ciebie wyjaśniła. Pewnie w mordę nie daje dziewczynom, czy jest za dobry, czytaj nie wyzywa ich i nie traktuje jak g---o.

Jakim cudem Ty stwierdziłaś, że problem dotyczy opa? Ja sam znam związki, gdzie dziewczyny są z jakimiś menelami czy przemocowcami i od nich nie odchodzą, bo się boją
  • Odpowiedz
@Cadfael: ale wiesz że chłopy na ogół są bardziej skrępowani, nie zawsze z nich refleksyjność sama wychodzi, często jak coś opisują to czysto powierzchownie żeby nie wylać swoich przeżyć.
Czasami trzeba dać impuls żeby zobaczyć co w kimś siedzi.
  • Odpowiedz
ale wiesz że chłopy na ogół są bardziej skrępowani

Czasami trzeba dać impuls żeby ktoś zobaczyć co w nim siedzi.

@recesja: no ale czyj to problem?
  • Odpowiedz
  • 9
no ale co to za wniosek, przypadkiem nie zbyt śmiały?

Sama masz jakieś uwagi konkretne, doświadczenia że tak wnioskujesz?

@recesja Wniosek jest taki, że OP z jakiegoś względu wybiera, pewnie całkiem podświadomie, takie laski i nie widzi w tym schematu po swojej stronie.
Jednakowoż punktem stycznym wszystkich jego relacji z kobietami jest on sam. ¯_(ツ)_/¯

Chociażby jak ktoś (nie ważne czy kobieta czy facet) mówi, że wszyscy jego byli partnerzy byli
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 20
✨️ Autor wpisu (OP): @Cadfael hahaha no pewnie, to moja wina. Pewnie za mało się staram, nie piję czy nie znęcam się nad nimi psychicznie jak ich ex. Wy naprawdę piszecie takie wypociny, czy po prostu macie jakieś braki intelektualne?

Chłopie, spędzam z taką dziewczyną super dzień, tuli się do mnie, robi mi jedzenie, pyta się o kolejne spotkanie, a za parę dni zmiana o 180 stopni, nie pisze do mnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 9
oryginalny-opiekun-20: @Cadfael: ale faktycznie problem tam jest z 100% babami. Też kiedyś myślałem że może ze mną jest coś nie tak ale tam każda jedna z tymi samymi problemami, te same schematy zachowań, te same akcje, relacje z przeszłości. Tinder przyciąga same frustratki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
  • 1
@alfka

> no ale co to za wniosek, przypadkiem nie zbyt śmiały?

>Sama masz jakieś uwagi konkretne, doświadczenia że tak wnioskujesz?

@recesja Wniosek jest taki, że OP z jakiegoś względu wybiera, pewnie całkiem podświadomie, takie laski i nie widzi w tym schematu po
  • Odpowiedz
Chociażby jak ktoś (nie ważne czy kobieta czy facet) mówi, że wszyscy jego byli partnerzy byli beznadziejni i patologiczni to to nie jest green flag i sygnał do zaprezentowania 'to jestem i będę inny niż ci poprzedni'. A potem płacz, bo to zła kobitą była..

@alfka: cenna uwaga.
Szczerze sam bym na to nie wpadł (chyba), choć jakiś tam niepokój by mi w duszy zaświtał.
  • Odpowiedz
Jak dla ciebie to jest przykład, że to coś ze mną jest nie tak to gratuluję.

@mirko_anonim: tak, dokładnie z tobą, bo cyklicznie takie wybierasz. człowiek z mózgiem się uczy najdalej po drugim razie. ty brniesz w ten sam schemat bo jesteś desperatem ¯\(ツ)/¯

dokładnie tak samo jest z laskami, które podświadomie wybierają patusów. nie powiesz mi, że laska po raz czwarty wybierająca patusa jest normalna.
  • Odpowiedz
  • 5
@mirko_anonim opie - jeśli nie boisz się to napisz do tych dziewczyn. Podpytaj, podrąż dlaczego naprawdę zerwały. Wysłuchaj, nie oceniaj. Może się czegoś o sobie dowiesz - kto wie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 11
odkrywczy-mędrzec-45:

hahaha no pewnie, to moja wina. Pewnie za mało się staram, nie piję czy nie znęcam się nad nimi psychicznie jak ich ex.

Twoja wina OPie, bo wybierasz patusiary, które podświadomie kręcą bad boye i toksyki. One oczywiście będą ci mówiły, że chcą takiego jak ty, ale podświadomie i tak ciągnąć je będzie do tych zakapiorów którym ty nie jesteś.
  • Odpowiedz