Aktywne Wpisy
Minieri +231
Witam serdecznie w ten niedzielny bardzo wczesny poranek. Za mną już burza w postaci sobotniego, jeszcze andrzejkowego ruchu. Humory klientów dziś wyjątkowo dobre, mój, a w sumie nasz też.
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Beznazwyy +148
Nagrałem materiał o tym, jaką maksymalną sprawność może mieć silnik spalinowy.
Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż
Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż
Na tinderze nie da się stworzyć normalnego związku, mam już tego dość. Zawsze walczyłem z tym przesądem, ale to jest jednak prawda.
Człowiek się stara, o--------a różne rzeczy specjalnie dla dziewczyn, stara się, zabiera w różne miejsca, robi prezenty i nic, zawsze po max kilku miesiącach relacji jest nagle oddalenie, brak kontaktu z ich strony i w końcu legendarne - sluchaj, nie pasujemy do siebie xDDDDD To już 4 raz z rzędu i zawsze jest to po 1-3 miesiącach.
Typiary najpierw się odkleić ode mnie nie mogą, same proponują spotkania, spędzamy ze sobą zajebiscie czas. Pokazują mnie swoim znajomym czy nawet rodzinie, a potem jak po dotknięciu magicznej różdżki, wszystko się kończy.
Chłop jest wysportowany, ma dobrą pracę, po magistrze, nie piję, nie pali, ćwiczy, dba o siebie, nie gra w gry, gotuje, zabiera na różne wycieczki, sprząta, potrafi pranie wstawić, a nie może związku poważnego stworzyć. Co ja mam robić jeszcze? Salta przy tych dziewczynach?
Zawsze, ale to zawsze jest opowiadanie na początku znajomości jakie to miały słabe związki, że ich faceci tylko np. grali w gry, pili czy coś innego odwalali. Jedna nawet mówiła, że jej facet nie pracował, a ona go utrzymywała xd i teraz one chcą prawdziwego faceta. Dostają to i co się okazuje?, że tego też nie chcą. Pytasz się dlaczego z nimi były po rok, albo więcej, to jest znowu ta sama, jedna odpowiedź, że się przywiązywały i bały się samotności.
Naprawdę każda kobieta z tindera, z jaką byłem, to jest wypisz wymaluj taki schemat 1 do 1.
Teraz znowu robię sobie przerwę i wracam ponownie na tindera, aby znowu stworzyć związek w który się mocno zaangażuje, a po jakiś 3 miesiącach nagle usłyszę, że do siebie nie pasujemy i kończymy znajomość…….
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Cadfael: pyskata się wylosowała ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zbyt śmiało takie wnioski wyciągasz. Choć może trafiłaś. Wg mnie zrobiłabyś lepiej gdybyś zrobiła pare wywiadowczych pytań w kierunku opa, żeby sobie to choć troche potwierdzić.
A Tinder ma złą sławe nie od dziś, co nie znaczy że nie można tam trafić na kogoś zdolnego do stworzenia głębszej relacji na reszte życia.
@recesja: po pierwsze nie intryguje mnie to aż tak żeby przeprowadzać śledztwo. op z kolei raczej też nie wygląda na takiego, co mu łatwo refleksja przychodzi, a wnioskuję to na podstawie tej wypowiedzi:
Jakim cudem Ty stwierdziłaś, że problem dotyczy opa? Ja sam znam związki, gdzie dziewczyny są z jakimiś menelami czy przemocowcami i od nich nie odchodzą, bo się boją
Czasami trzeba dać impuls żeby zobaczyć co w kimś siedzi.
@recesja: no ale czyj to problem?
Ale mimo tego wydaje mi sie warto to mieć na uwadze.
@recesja Wniosek jest taki, że OP z jakiegoś względu wybiera, pewnie całkiem podświadomie, takie laski i nie widzi w tym schematu po swojej stronie.
Jednakowoż punktem stycznym wszystkich jego relacji z kobietami jest on sam. ¯_(ツ)_/¯
Chociażby jak ktoś (nie ważne czy kobieta czy facet) mówi, że wszyscy jego byli partnerzy byli
Chłopie, spędzam z taką dziewczyną super dzień, tuli się do mnie, robi mi jedzenie, pyta się o kolejne spotkanie, a za parę dni zmiana o 180 stopni, nie pisze do mnie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@alfka: cenna uwaga.
Szczerze sam bym na to nie wpadł (chyba), choć jakiś tam niepokój by mi w duszy zaświtał.
@mirko_anonim: tak, dokładnie z tobą, bo cyklicznie takie wybierasz. człowiek z mózgiem się uczy najdalej po drugim razie. ty brniesz w ten sam schemat bo jesteś desperatem ¯\(ツ)/¯
dokładnie tak samo jest z laskami, które podświadomie wybierają patusów. nie powiesz mi, że laska po raz czwarty wybierająca patusa jest normalna.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Twoja wina OPie, bo wybierasz patusiary, które podświadomie kręcą bad boye i toksyki. One oczywiście będą ci mówiły, że chcą takiego jak ty, ale podświadomie i tak ciągnąć je będzie do tych zakapiorów którym ty nie jesteś.