Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +473
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Szymon_w_Sieci +31
System kaucyjny to nie fanaberia – to normalność.
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
źródło: Pełne doniosłeś To puste też dasz radę
Pobierz

#konfederacja #polityka
zdziwiłbyś się ilu jest takich
@ehhhhh_: mi osobiście ich program/podejscie nie leży, mojego głosu nie dostaną, bardzo populistyczna partia
nawiązuje do postu OPa, gdzie on się zastanawia, kto na nich głosuje
otóż, wykop to też taka trochę bańka, bo tu siedzi pewien typ ludzi, a inny typ ludzi mieszka sobie wlasnie poza wielkimi miastami i dla nich
@ehhhhh_: tu możemy dyskutować długo, bo konfa to woda na młyn dla prostych ludzi, którzy nie patrzą krytycznie
dla mnie to bardzo populistyczna partia, ale dla ludzi którzy nie drążą tematów politycznych, to wystarczy
smutne ale jest to realny problem
Ja zagłosowałem ostatnio na konfe tylko dlatego że jako jedyni w debatach wyborczych zająknęli się nad problemem wprowadzenia sct. Dla mnie to był temat istotny. I tyle. Jedyny argument dlaczego dostali mój głos. Cała reszta nie miała znaczenia. Pis odpadał bo dyktatura kaczafiego.
dzień do b ry ko le go, ebebebebeb???? Ububu dudubud jabajaba dub dub?
Drodzy Państwo, dla pobocznego człowieka obserwującego powyższy komentarz, może wydawać się, że to kompletne głupoty. Otóż nie! To sposób na komunikację z jednostkami, które mają zlasowany mózg i ujemny intelekt.
Czekam na odpowiedź, ebebebe
W sumie po lewej stronie jest podobnie z wyznawcami partii Razem.
Takie banieczki nie mają zielonego pojęcia o świecie, ale myślą, że mają świetny ogląd, bo potrafią spędzać kilka godzin dziennie na polityce - nie widząc, że to
Komentarz usunięty przez moderatora