Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 199
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monky: Dokonałeś zatrzymania idealnego Polaka. Pewnie własna firma + etat i prace dorywcze. Do tego żona, dzieci, miłość do kochanki i do ojczyzny. Daj mu k*rwa żyć. Albo raczej powoli umierać.
  • Odpowiedz
@virusriddle Nie jest to prawdą (poza Wykop). Tylko Polskie NSA i to czesciowo uznają, ze numer rejestracyjny nie jest danymi osobowymi. Sądy innych krajów UE są innego zdania i polska interpretacja jest łatwa do obalenia. Ba, nawet Prezes UODO wydał interpretację, że numer tablicy jest danymi osobowymi. W przypadku powiazania numeru rejestracyjnego np. ze zdjęciem samochodu, nawet w przypadku NSA, jest to uznawane za dane osobowe (sygn.: III OSK 1466/21, Legalis).
  • Odpowiedz
@monky: chłop nie pędził nigdzie próbował bezpiecznie dotrzeć do domu nie powodując dla nikogo zagrożenia. Następnym razem będzie próbował jak najszybciej dotrzeć do domu żeby nie trafić na społecznika takiego jak ty i kogoś przejedzie. Ha tfu na ciebie
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@szach-perski wiem, że troloujesz. Ale za tą melę to miałbyś u mnie wysprzęglone. Ale wiadomo "kozak w necie - p---a w świecie".
Tak w ogóle to już po obiadku? Jak tak, to teraz co? Flacha albo dwie ze szwagrem a wieczorkiem się powoli i bezpiecznie do domu zajedzie. C'nie typie? xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@3k1m smutne no i chyba lekko traumatyczne to mogło być dla Ciebie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale kto wie.. może gdyby nie twoje zachowanie to jego śmierć pociągnęła by kolejne za sobą.. Pozdro
  • Odpowiedz
zawsze mnie to śmieszy, że w tym kraju nie możesz jechać po wypiciu małego piwa, a na skrajnym zmęczeniu, ze az zasypiasz przed kierownicą, to już jest o

@filozof900: Wtedy co najmniej połowa busiarzy albo by musiała zjechać na parking, albo dostałaby kwita/zabraliby lejce. Ale zgadzam się - skrajne zmęczenie jest porównywalne do jazdy po alko - 12h jazdy to ok. 0,8-1,0‰ w percepcji.

Ale wtedy to byłby ucisk prywaciarstwa
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@retzev kolego frajerem nie jestem i ja na psiarnie nie dzwoniłem tylko na numer ratunkowy 112.. Więc może mogę jednak zostać..? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@monky przez pierwszy tydzień chodzisz na wszystkie spacery, musimy sprawdzić czy nikt ci nie będzie jechał po rajtach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Aż mnie korci, żeby potrolować takich jak ty, a potem nie spełniać próśb o gaszeniu auta. No bo co byś zrobił? Próbował mi kluczki wyrwać? To bym się bronił, choćby nożem xD

@wez_idz_sobie: Jakiś upośledzony jesteś czy coś? Bo nie wiem jak podejść do takiego p---------a
  • Odpowiedz
@monky:
Reanimowałem go ostro, ale nic nie dało. Prawda jest taka, że w takim sytuacjach często nie możesz nic zrobić, tym bardziej jak ktoś nie ma opaski, że jest cukrzykiem. Tego się prawie nie da rozróżnić od ponad 2 promili alko we krwi
  • Odpowiedz