Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 199
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak więc te 15min, które miałbym jeszcze poczekać na wyniki testu są dla mnie dosyć cenne w tym momencie.

@monky: nie musisz się tłumaczyć, chodzi o to że po prostu szkoda i się już pewnie nie dowiemy i zrobiłeś oprócz tego ludzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) p.s prawdopodobnie dzisiaj będzie bez wypadku i przejezdna S3 od gw do sz. Szerokości
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Grzesiek_astronaut2 Dzięki, przyda się. Bo z tego co widzę to stężenie "długo-weekendowiczów" na drodze jest dziś ponadprzeciętnie. Także też tam uważajcie Miruny na drodze. Bo mi np. przez ostatnie 2h trafiło się już czterech albo pięciu takich w osobówce, którzy po autostradzie poruszali się wolniej niż ja. Na szczęście każdy z nich zjechał z autostrady na najbliższym zjeździe i mogłem dalej kontynuować swoją jazdę z maks. dozwoloną dla mnie prędkością, bez
  • Odpowiedz
ostatnio w auchan na dts w kato - gosciu przywalil przy wyjezdzie z parkingu podziemnego centralnie w sciane. Co sie okazalo - mial spadek cukru, akurat sam mam cukrzyce typu 2giego, wiec zakladalem taka opcje, jak juz dotarlem do samochodu. Oprocz mnie, dwie ososby jeszcze zareagowaly - szybko wrocilem cos kupic slodkiego do picia - po okolu 40 min - kontakt z czlowiekiem wrocil. Rodzina wezwana, podziekowala za reakcje. Wiec jak widac
  • Odpowiedz
Nie wiem co tam wyszło bo musiałem jechać, bo już i tak zmarnowałem mnóstwo czasu

@monky: jeśli przez Twoje działanie ktoś przez tego gościa nie ucierpiał to nie nazwałbym tego zmarnowanym czasem.
Co do wyników badania na alko i tego że wyszło że nie pił, to jeśl nie był na innych prochach to może miał jakiś udar, niski cukier czy coś jeszcze. Ale fakt faktem w takim stanie nie nadawał
  • Odpowiedz
@monky: Miałem kilka lat temu taką sytuację. Wyjechałem z miasta na krajówkę i napotkałem na takiego kierowcę, co odbijał się od prawej do lewej krawędzi swojego pasa jadąc przy tym 30km/h na 90-tce. Zatrzymaliśmy go z facetem, który jechał za mną. Za kierownicą starszy facet tak koło 60-tki. Też myśleliśmy, że pijany. Policja przyjechała bardzo szybko, zbadali alkomatem, a wynik to piękne 0.00. Facet powiedział, że jedzie z Jerozolimy i
  • Odpowiedz