Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 260
@lskx: żaden z wyżej wymienionych, jeden lewoskrętny a drugi chce wciągnąć Polskę w wojnę z Rosją... wybiorę coś z pozostałych, zależy kto wystartuje
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 12
@mozis:

@lskx: żaden z wyżej wymienionych, jeden lewoskrętny a drugi chce wciągnąć Polskę w wojnę z Rosją... wybiorę coś z pozostałych, zależy kto wystartuje

rozumiem. Nikt istotnego pokroju niei wystartuje raczej z innych partii. Mysle, ze gra sie rozgrywa Sikor VS Trzask. Jesli Sikor wo wygra nawet u przeciwnikow, jesli Trzask to może być jak mowisz, zobaczymy kto wystartuje. Tak czy inaczej na te czasy z wojna za kołnierzem
  • Odpowiedz
@lskx: nie ma lepszego kandydata na prezydenta polski niż sikorski, po praz pierwszy bym go poparł z pełnym przekonaniem zarówno w pierwszej jak i drugiej turze, jak dadzą trzaskowskiego to w pierwszej turze na pewno na niego nie zagłosuje, ale poprę go w drugiej turze żeby wybrać to słynne mniejsze zło
  • Odpowiedz
@lskx: do wyborów prezydenckich to sporo ludzi z PO będzie siedzieć w aresztach, może się okazać że nie będzie miał kto robić kampanii.
  • Odpowiedz
  • 15
@lskx postawienie na Trzaskowskiego będzie błędem - cześć elektoratu nie pójdzie, cześć bardziej konserwatywna może zagłosować na oponenta (o ile zostanie wybrany ktoś zrównoważony).
Jedyną nadzieją w przypadku wyboru Trzaskowskiego jest pojawienie się silnego centrowego trzeciego kandydata i słabego kandydata PiSu - jeśli taka osoba wejdzie do drugiej tury, to ją wygra i w końcu będziemy mieć u władzy kogoś spoza PiS - PO.
  • Odpowiedz
@lskx nigdy w życiu nie zagłosowałbym za PO, mimo że Sikorskiego uważam za zdecydowanie najbardziej wartościowego polityka w Polsce. W prezydenckich nawet jak nie będzie startował Sikorski, to go po prostu dopiszę na kartce. Trudno sobie wyobrazić kogoś lepszego na ciężkie czasy.
  • Odpowiedz
@lskx W mojej malutkiej grupie znajomych jest kilka osób AntyPiS ale na Trzaskowskiego nigdy nie zagłosują. Sam nie wiem co zrobię w drugiej turze, wiem że nie chcę Trzaskowskiego jako prezydenta Polski. Cała akcja z SCT, jak perfidnie bawiono się tam w manipulacje jej wielkością żeby przepychać oryginalny plan mnie kompletnie obrzydza.
  • Odpowiedz