Aktywne Wpisy

Hellicon +7
STOP, WRZUĆ TU OSTATNI FAJNY OBRAZEK JAKI ZAPISAŁEŚ NA TELEFONIE.

źródło: temp_file2212658111430442822
Pobierz
Cześć Mirko!
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@heremorie: podobno po kilku takich potrąceniach, obok spawnuje się bies i zaczyna atakować karetkę
GTA
@Rasteris: tak powinno być w polsce z pijanymi kierowcami, spowoduje taki wypadek to dostaje rachunek do uregulowania za szpital poszkodowanego, za naprawę drugiego samochodu itd
@Elec: a wprowadzili już obowiązek zapłaty za usługi związane z leczeniem? Bo wydaje mi się, że w najgorszym przypadku będzie miał dług, którego nie da się skutecznie windykować.
@Izanagi013: tylko że wyceny zabiegów w Polsce to grosze w porównaniu do USA.
@Rasteris: To że w stanach każdy sobie pozywa rząd i korporacje i wygrywa setki milionów to sytuacja jedna na milion. To mit nakręcany przez media aby wyśmiewać osoby pozywające.