Aktywne Wpisy

hirek_gawron +444
STOp. ŻABy CZAs

źródło: temp_file864699780188409368
Pobierz
Gromki śmiech mnie ogarnia jak wykopki z mirko próbują udowodnić swoją wyższość nad wykopkami udzielającymi się na głównej. Że niby mirko bardziej świadome.
tymczasem sytuacja na mikroblogu:
tymczasem sytuacja na mikroblogu:

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Wystarczy że licytowali by po 1000-2000 w każdym następnym pytaniu, nie dostaliby kary a my zgarniając i odpowiadając na wszystko (co jest wątpliwe) nadal byśmy nadal przegrali.
Btw - mógłbym mieć parę pytań co do uczestnictwa? Sam wypełniłem formularz i liczę, że się uda :)
Pisz PW co mogę to odpowiem :D
Tak na chłodno analizując występ to oczywiście można było VB dać po wyciagnięciu tych 5k od mistrzów i walić z podpowiedzią (znalibyście odpowiedź?). Co do waszego "łabędziego śpiewu" ze skrzynką to była loteria. Mistrzowie mogliby was pociągnąć pod 2-3k
a reżyserka by się postarała żeby mistrzowie nawet jakby rzucili 7500 by blokować niebieskich - nie mieli by łatwych pytań, kto oglądał awanturę o kasę od początku wie dobrze
@Vinizius: pewnie, lepiej wiesz na czym nam zależało xD nie mieliśmy w ogóle strategii na gre z mistrzami i co dalej robimy, jak grać na pierwszym pytaniu a nie było czasu się naradzić i przemyśleć, na pierwszy etap mieliśmy zaplanowane
Myślę, że jedyny możliwy scenariusz aby wygrać z mistrzami to coś
DLACZEGO?