Aktywne Wpisy

Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.

źródło: temp_file6317156599908685134
Pobierz
toby34 +3
#praca Oplaca się za 2300 eur netto pracować w DE jesli zakwaterowanie oplacone? Praca jako fizol do przyuczenia
czy istnieje jakiś program/ficzer/wtyczka do przeglądarki która będzie automatycznie zamykać programy, otwarte karty przeglądarki itd. chodzi o to że mój ojciec jak to często bywa używa telefonu na zasadzie- otwarte 100 kart jednocześnie, 30 aplikacji itd. No i wtedy mówi że to telefon zły poleciłem xD Więc szukam czegoś co będzie jakoś z automatu czyścić co nie używane np. dłużej niż 24h
Z bardziej restrykcyjnych można nałożyć limit aplikacji w tle (chyba nie obejmuje usług i aplikacji krytycznych jak telefon i SMS) w opcjach deweloperskich Androida.
Ogólnie coś takiego byłoby prościej do zrobienia na smarcie z odblokowanym dostępem do uprawnień roota lub z Magiskiem.
Przeglądarka to Vivaldi - ma wbudowaną funkcję zamykania nieużywanych kart i sprawdza się na dwóch telefonach. Firefox też to ma.
Polecam zamiast niektórych aplikacji porobić skróty do stron na pulpicie. Np YT bardzo fajnie odtwarza się a przeglądarce, Vivaldi ma wbudowane blokowanie reklam w tym na YT i odtwarzanie w tle, na Firefoxie trzeba doinstalowac ublocka i background play fix.