Aktywne Wpisy
mirko_anonim +41
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to
Jabby +137
Serio? W najlepszym razie bym powiedział że 'twitter działa'.
Teraz to jest ściek.
Raj dla ruskiej propagandy plusowanej przez dziesiątki tysięcy trolli (pewnie większości botów) czego przed przejęciem muskowym nie było widać.
Raj dla onlyfansiar i innych stronek xxx (może stąd nowa nazwa) gdzie w komentarzach są ostre filmy wiszące sobie bez przeszkód.
Można zwyzywać każdego bez konsekwencji, życzyć śmierci, wypadku czy innych miłych rzeczy.
No i oczywiście trumpowski panel wyborczy, niczym TVPiS swego
Teraz to jest ściek.
Raj dla ruskiej propagandy plusowanej przez dziesiątki tysięcy trolli (pewnie większości botów) czego przed przejęciem muskowym nie było widać.
Raj dla onlyfansiar i innych stronek xxx (może stąd nowa nazwa) gdzie w komentarzach są ostre filmy wiszące sobie bez przeszkód.
Można zwyzywać każdego bez konsekwencji, życzyć śmierci, wypadku czy innych miłych rzeczy.
No i oczywiście trumpowski panel wyborczy, niczym TVPiS swego
Próbowałem w dominikańskiej i we wroclavii, ale nie mieli (w tej drugiej to w ogóle beka z obsługi, nawet nie znają sprzętu, który sprzedają XD).
I przy okazji, czy apple ma w zwyczaju robić jakieś promocje na black friday?
@sasik520: W tym kraju nie ma promocji na BF.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jedyne co to wiem, że co roku się trafiają jakieś pojedyncze sztuki na promocji ale starszego sprzętu w stylu teraz M2 pewnie i M3 się może trafi. Natomiast dalej pamiętam, że jak kumpel kupował to coś kombinował, że brał na studenta kuzyna bo jakaś zniżka była w niby dla studentów.
Różnicą ma być redukcja odbić światła. Niektórzy w internetach piszą, że na zdjęciach wygląda na plus, tj. brak różnic wizualnych + bonusowo mniej odbić na ekranie, ale w rzeczywistości na nano gorzej widać detale i, o zgrozo, tekst.
A tak btw., to czarny jest faktycznie mniej czarny na nano, ale za to biały jest bardziej biały. Więc wybór jest oczywisty ( ͡° ͜ʖ ͡°)