Wpis z mikrobloga

Dla mnie USA całkowicie powinna wycofać swoje wojska z Europy

@123_: jak nie nadajesz z rosji to musisz być niezłym kretynem. Kuhwa cieszyć się, bo możemy stracić część obrony xD
  • Odpowiedz
gdzie rządem trzęsie jakiś bogaty fircyk z Afryki

@heinrich-von-spychow: przecież on jedzie na dotacjach rządu. Jak będzie za bardzo pajacował to po zmianie władzy (a ta prędzej czy później nadejdzie) odetną go od publicznych pieniędzy i przesuną więcej środków na NASA.
  • Odpowiedz
@123_: jesteś tak głupi, że nawet nie dopuszczasz do siebie myśli, że Europa mogłaby się zbroić mając jednocześnie obronę USA? Twój świat naprawdę jest aż tak zero jedynkowy?
  • Odpowiedz
uropa mogłaby się zbroić mając jednocześnie obronę USA?

@Ogau: Typie, czy Ty ogarniasz, że tą obronę mamy od dekad i ona trwa nadal, tylko to Europa nie podejmuje żadnej inicjatywy? xDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@123_: tak, ale w dalszym ciągu nie wiem czemu myślący europejczyk, a zwłaszcza Polak, miałby się cieszyć, że Amerykanie mogą się stąd wycofać w takim momencie. To po prostu skrajnie głupie
  • Odpowiedz
@Need: a może tak by samemu wydumać, że z jednej strona rosja, a z drugiej skumani z nią Niemcy i przygotować sobie chociaż jakiś zarys planu i mieć jakikolwiek pomysł na produkcję własną? Mieliśmy na to kilkadziesiąt lat, ale zawsze było coś innego.
  • Odpowiedz
@Demaxian: moje bezpieczeństwo nie jest uzależnione od waszych szurskich klimatycznych ładów, albo bezpieczeństa narodu który gloryfikuje banderę, płaczcie dalej. Za Trumpa żyło nam się świetnie, ale jak przyszli lewaccy psychopaci to wszystko zaczęło się sypać, matołku. Teraz wasi ukochani oligarchowie z ukrajiny nie będą mogli zarabiać, bardzo mi z tego powodu wszystko jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@talahon: Wykop jest echochamberem dla lewackiej szurii i psychofanów koalicji oszustów. Jedna z największych patologii w polskim internecie.
  • Odpowiedz
@epicko: gadasz od rzeczy albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem whatever. To zrozum jeszcze raz, jakiś amerykański czubek myśli że wycofa pomoc z NATO pomimo że sojusz nigdy nie opierał się na robieniu laski amerykanom bo korporacje muszą stosować się innokontynentalnego prawa jeżeli chcą zarabiać na Europejczykach. Już widzę jak bd się tobie żyło dobrze w Europie gdzie albo masz ruskich albo wymuszanie ściągania amerykańskiego syfu i hamowanie eksportu przez
Demaxian - @epicko: gadasz od rzeczy albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem whatever....

źródło: temp_file6860573670132351759

Pobierz
  • Odpowiedz