Wpis z mikrobloga

#youtube #samotnematki #logikarozowychpaskow

Przeglądając shorty na YT, zakadam że nie algorytm bo nigdy czegoś takiego nie szukałem nie oglądałem itp, wyskoczyły mi reklamy z samotnymi matkami z polski, teksty tupu jestem samotną kobietom albo mamą, szukam miłości i opieki, jestem opiekuńcza, romantyczna bla bla bla bla.

Już k#@rwa lecę z kartą kredytową na dłoni dla romantytycznej księżniczki która miała przez 20-30 lat dziesiątki czy tysięce ch00ji w dupie, żeby utrzymywać jakieś babsko, które się pruło jak stare prześcieradło z bad boyem który jej narobił dzieci, źeby ją sponsorować oraz jej dzieci ...

O zgrozo te reklamy są tak prowokacyjne, w sensie jakieś skąpe ubrania, pozy że te kobiety wyglądają jakby pracowały w agencji.

No ale zakładam że może jakiś kryminał, albo niedo@Ebany mózgo facet się w to wkopie ;/

Ha tfu.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jako syn samotnej matki potwierdzę w całości z jednym wyjątkiem: mój ojciec wyhuśtał się bez ostrzeżenia więc nie bardzo wypada obciążać winą kobietę za to że jej mąż nie żyje.
  • Odpowiedz
  • 0
@seba76: czarnolisto, chopie przegięcie straszne i zgłoszenie, miej ty trochę kultury do ludzi i do siebie jeśli masz sam się za człowieka ;/
  • Odpowiedz
@Drake1: Sorry nie tak miało to zabrzmieć. Tylko wiem że społeczeństwo reaguje na wdowy różnie. A już spotkałem się z opinią że to mojej mamy wina że chłop się wyhuśtał. Sam z siebie by tego nie zrobił.
  • Odpowiedz
Jako syn samotnej matki potwierdzę w całości z jednym wyjątkiem: mój ojciec wyhuśtał się bez ostrzeżenia

@Zamanosuke: ostrzeżenia pewnie były, ale nikt na to nie zwracał uwagi
  • Odpowiedz