Aktywne Wpisy

Tamerlan +1077
Tego się k*rwa nie da skomentować inaczej niż XDDDDDDDDDDDDDDD #peretti #heheszki #humorobrazkowy #patologiazmiasta
źródło: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pobierz
Dorciqch +148
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz

Przeglądając shorty na YT, zakadam że nie algorytm bo nigdy czegoś takiego nie szukałem nie oglądałem itp, wyskoczyły mi reklamy z samotnymi matkami z polski, teksty tupu jestem samotną kobietom albo mamą, szukam miłości i opieki, jestem opiekuńcza, romantyczna bla bla bla bla.
Już k#@rwa lecę z kartą kredytową na dłoni dla romantytycznej księżniczki która miała przez 20-30 lat dziesiątki czy tysięce ch00ji w dupie, żeby utrzymywać jakieś babsko, które się pruło jak stare prześcieradło z bad boyem który jej narobił dzieci, źeby ją sponsorować oraz jej dzieci ...
O zgrozo te reklamy są tak prowokacyjne, w sensie jakieś skąpe ubrania, pozy że te kobiety wyglądają jakby pracowały w agencji.
No ale zakładam że może jakiś kryminał, albo niedo@Ebany mózgo facet się w to wkopie ;/
Ha tfu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Chodzi mi o całokształt, nie o dramatyczne przypadki.
Komentarz usunięty przez autora
Ale nie pozwolę obrażać mojej mamy. Czarnolista Cię woła.
@Zamanosuke: ostrzeżenia pewnie były, ale nikt na to nie zwracał uwagi