Aktywne Wpisy
jmuhha +22
Może mi ktoś powiedzieć jak mam tu zejść? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
GlenGlen12 +215
Pracuję w biurze obok kołchozu, zajmuje się tam rozliczeniami i fakturowaniem dokumentów od klientów - ogólnie tym podobnym gównem.
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Wykopali żale jakiegoś certyfikowanego szura, że jest cenzurowany przez wyszukiwarkę i biedni ludzie są odcięci od informacji mogących zmienić ich życie. Jakie to informacje?
Że WHO planuje pozbawić narody suwerenności w ciągu 5 lat link
Że poprzez szczepionki dokona się Wielki Reset, depopulacja planety i powstanie Rządu Światowego link
Że ta depopulacja dokona się już zaraz, bo do 2025 liczba ludności USA spadnie o ponad 2/3 link
Że wojna na Ukrainie zaczęła się dla odwrócenia uwagi od skutków szczepionek link
Że w układzie słonecznym było kiedyś 12 planet, ale został zmutowany, co uniemożliwia prawidłową ewolucję gatunków żywych, a prawda została ukryta przez zmianę treści Biblii link
Że sieć 5G sprawi, że organizm zacznie produkować koronawirusy link
I teraz nie wiem, co jest gorsze. Że wykopki wykopały to po prostu bez czytania, bo "mame, po co czytać?" a weryfikacja informacji jest dla frajerów? Czy że główna to już czysty psychiatryk, nad którym pełną kontrolę przejęły #szuryzglownej?
To jest niepojęte w jaki tempie ten portal się stacza i zamienia się w ściek. I to jest wasza wina @wykop, @Moderacja, @m__b, @a__s.
#wykop #justwykopthings #glownacontent #medycyna #koronawirus #bekazpodludzi
@JPRW: ale przecież putin zakończył srandemię i nie trzeba już nosić zamordników i szczepić się ketchupem!!!!!1111oneone111!!!
Trzeba mieć niezły bałagan w głowie żeby tam zaglądać xD
https://wykop.pl/link/7584325/lekarz-ostrzega-ze-nowe-samoreplikujace-sie-szczepionki-rna-to-b---a-atomowa
Komentarz usunięty przez moderatora
Pomimo faktu, że sezon grypowy już się kończył i ilość infekcji spadała, większość ludzi miała już kolejne dawki szczepień w pompie to w sklepach nadal zawracali dupę o noszenie maseczek, a zamordyści dalej grillowali wymogi żeby wprowadzać paszporty i inne pierdoły.
Nagle po wjeździe milionów ukrainców do Unii wszyscy z dnia na dzień zapomnieli
miesiac bana za to dostal
"reason": "Naruszenie regulaminu - nieodpowiednie tre\u015bci, celowa manipulacja, rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji",
"expired": "2024-12-09 13:29:28"
@wykop: szkoda, że w przypadku rumuna tak szybko nie reagujecie
Pozdro, większość ludzi tak od dawna postrzega kwestię porządków na tym portalu