Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
- wykształcenie pożądane licencjat lub magister, ale nie kierunek ścisły. Od biedy może być nawet szkoła zawodowa, jeśli kobieta czyta książki
- IQ od 101 do 115
- brak dzieci ani wcześniejszego małżeństwa. Zerwane narzeczeństwo od biedy może być
- spokojny charakter
- bycie osobą bezkonfliktową, szanującą nadrzędne zdanie męża w sprawach najważniejszych
- bycie osobą wierzącą, lub agnostykiem, ale nie ateistą
- preferowane chodzenie do Kościoła co tydzień
- ceniącą sobie rodzinę, planującą dwójkę dzieci
Gdzie szukać takiej kobiety?
#malzenstwo #zwiazki #niebieskipasek #kobiety #kiciochpyta #pytanie #milosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jestem 39 letnim urzędnikiem

@mirko_anonim: Odpowiedni druczek znajdzie pan u pani Kasi w pokoju 201
Ale zanim go pan tam złoży, należy złożyć przeddruczek z pokoju 8
Ale z racji, że pokój 8 pracuje tylko w święta dnia nieparzystego każdego przestępnego roku, to życzę powodzenia i oby się udało.

A no i ma pan czas do czwartku bo potem wygasa termin
  • Odpowiedz
IQ od 101 do 115

@mirko_anonim: Zanim zagadasz, to planujesz im wpierw test na IQ jej wysłać? A zagadywanie zaczniesz od "Wierzysz w Boga?' czy od "Ile chcesz mieć dzieci?"?
  • Odpowiedz
Stary dziad szuka młodej naiwnej. Teraz to jedyna opcja, jaka zostaje to 5 lat starsze minimum. Wszystkie młodsze normalne albo siedzą w związku, albo już mają jakiś chociaż jeden poważny z bagażem za sobą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bez szydery odpowiem co musisz zmienić w swoim myśleniu lub gdzie szukać. I żeby nie było. Mam 38. Żonę od roku. Poznaliśmy się 3 lata temu.

Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto.
* Nie ma się czym chwalić. Przeciętna kasa. W sektorze prywatnym w zależności od branży poniżej średniej. W porównaniu do mnie lub mojej żony znacznie mniej.

Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg.
  • Odpowiedz