Wpis z mikrobloga

I on jest premierem masakra kogoście wybrali do rządzenia

@Stabilizator: Mi już tutaj kilku psychofanów Tuska wyjaśniło, że takie gadanie o prezydencie USA nic nie znaczy. Rozumiesz, jak Tusk gada takie rzeczy o Trumpie i zarzuca mu bycie rosyjskim agentem to tylko takie gadanie, po którym normalnie można robić biznes. To teraz albo Tusk jest zakłamanym manipulantem, albo już wkrótce będzie współpracował z rosyjskim agentem (Trumpem), a więc de facto
  • Odpowiedz
@Stabilizator: Jak można w ogóle być rzeczywiście tym "młodym, wykształconym z wielkiego miasta", być obcykanym w internety, sprawdzać róźne źródła, a mimo to i tak wybierać chyży rój xD. To dla mnie coś niepojętego. To nie jest historia antyczna, wystarczy się cofnąć do lat 2007-2014, ale rozumiem, że lwia część oskarków wtedy jeszcze w pieluchy robiła.
  • Odpowiedz
@Szinako: już ich p---------a nie da się czytać, dlatego zacząłem się udzielać na vikop.ru
i innym lurkerom też proponuję zacząć torpedowac ich wysrywy, bo zrobiono sobie kółko wzajemnej adoracji. Siedzą na wypierdziałym materacu u matki, wrzucają już od dwóch lat te same memy i widują je w topke.
  • Odpowiedz
Caly alt right to dzieło rosjan.

Rozumiem że ciężko ci pojąć że wspierasz przyjaciół rosji, szurów i pożytecznych idiotów

@fledgeling: Da da, wszystko to ci źli Rosjanie.
  • Odpowiedz
@Szinako:

Mi już tutaj kilku psychofanów Tuska wyjaśniło, że takie gadanie o prezydencie USA nic nie znaczy. Rozumiesz, jak Tusk gada takie rzeczy o Trumpie i zarzuca mu bycie rosyjskim agentem to tylko takie gadanie,

Na pewno znacznie mniej, niż roz----nie całych relacji dyplomatycznych z krajami UE przez PIS i prowadzenie polityki na zasadzie "bo oni nas nie lubią i jesteśmy oblężoną twierdzą". Dużo mniej niż niszczenie pozycji Polski jako
janekplaskacz - @Szinako: 
Mi już tutaj kilku psychofanów Tuska wyjaśniło, że takie g...

źródło: 16b3cf4cc104aa0b708252d5a841249a259c606f00d3762d3d5b6902283dcabb

Pobierz
  • Odpowiedz
@Szinako

Mieszanina ruskiej agentury, idiotów i ludzi którzy zrobią wszystko byle się dostać do kortya.

Putin musi zacierać rączki że wygrał Trump, którym łatwo manipulować.
  • Odpowiedz