Wpis z mikrobloga

@Alzena Wygląda groteskowo dla ciebie. W ogóle wykopki muszą być edgy kąśliwi, bo inaczej w tym świecie nie można, a miłym gestem, byłoby zamilczeć, bo to, że czegoś nie pojmujesz nie oznacza, że jest to niepojęte. Tym bardziej, że widzisz, że chłop się srogo poświęca. Żeby nie było, śmieszą mnie wykopki, które piszą grubym ludziom, że są grubi, jakby wcale o tym nie wiedzieli zmagając się z tym na co dzień.
  • Odpowiedz
@RudyZibi żeby być precyzyjnym - obchodzi na ten moment 27 osób, które dały mi plusa - a to więcej niż zebrało główne zdjęcie autora tego posta xD Poza tym pytanie „kogo to obchodzi” zadane w Internecie jest kreteńskie z założenia - no nikogo nie obchodzi. Albo wielu obchodzi. W zależności od sytuacji xD
  • Odpowiedz
@PiccoloColo no dla mnie. To oczywiste że jeśli pisze coś we własnym imieniu to nie muszę ciągle dodawać „moim zdaniem”. Zawodnicy sumo też wyglądają - MOIM ZDANIEM hehe- groteskowo i niezdrowo. Przesada w każdą stronę wygląda niezdrowo i groteskowo.
  • Odpowiedz
@Alzena Stwierdzasz, czyli uważasz ciśnienie za pewne, a więc to subiektywne odczucie ma dotyczy zdecydowanej większości, ale mniejsza z tym. Bezomocjonalna ocena to rzecz społecznie paskudna, nie ważne czy dowalisz kulturyście, otyłej osobie, facetowi z zakolami, kobiecie z rozstępami. Jeśli ktoś o to nie prosi lub nie prowokuje, to jest to słabe. Oczywiście, masz do tego prawo.
Dodam, że w przypadku kulturystów jest to w pełni świadome i kosztuje ogrom pracy
  • Odpowiedz
@PiccoloColo Mężczyźni, którzy trenują, uprawiają sport, dbają o siebie mają często przepięknie wyrzeźbione ciała i wyglądają rewelacyjnie - i z całą pewnością również wkładają w to wiele pracy, wyrzeczeń i starań. Tutaj mamy gościa nasterydowanego w opór, wygląda jak balon który za chwilę pęknie. Poza tym sorry - typ wrzuca zdjęcia swojej sylwetki i czego oczekuje? że nie będzie żadnych komentarzy na temat tego jak wygląda? to jest to samo co
  • Odpowiedz
@RudyZibi Ale typie kulturysta właśnie często musi pozować do zdjęć w ròżnych pozycjach eksponując swoje mięśnie, więc tak musi mieć cechy modela. Mirabelka ma racje (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@Alzena Ale OP ma kartę PRO. Zobacz sobie co to oznacza w kulturystyce. To co dla ciebie będzie sportowe i piękne, właśnie jest często już "nasterydowane".

Oczywiście, masz rację. Wrzucił z d--y, jak inni ludzie na innych portalach także. Innych ludzi decyzja czy i jak skomentuje. Nie jestem s-----------m, który kategoryzuje i piętnuje kobiety za wgląd, mnie bardziej interesują zjawiska. Jeśli nie masz nic do oceny choćby kobiet, które się o
  • Odpowiedz
  • 0
@Alzena: Ja liczę ze komentarzy będą setki; takich jak Twoje też. Wykop to jedno z moich źródeł dochodów, a dodając zdjęcia liczę tylko na to, żeby się rozkręciło i robiło zasięg: :)
  • Odpowiedz
@PiccoloColo o, widzisz co napisał autor posta? On wszystko monetyzuje - nieważne jak, ważne żeby mówili xD extra podejście. A zasięgi zawsze będziesz miał spore @Lewusx bo wszelkie dziwolągi od zarania dziejów budzą kontrowersje i prowokują komentarze xD
  • Odpowiedz