Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#wykop30plus
Mam 32 lata, nigdy nie umiałem rozmawiać o uczuciach. Jak to nazwać jeśli czuję do mojej kobiety przywiązanie, szacunek, tęsknię za nią, często o niej myślę i jestem o nią zazdrosny? Ale nie mam totalnych motyli w brzuchu jak kiedyś gdy zabujałem się w dziewczynie mając 17 lat, ogólnie mam nerwicę i czuję się trochę wypalony emocjonalnie. Czy mogę jej powiedzieć, że ją kocham?

#zwiazki #rozowepaski #uczucia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sberatel to dość powszechny problem u ludzi że mylą zauroczenie z miłością (niektórzy do tego stopnia że kończą związek myśląc że miłość się skończyła z końcem zauroczenia). Też większość par idzie w kłótniach na noże bo nie znają idei okazywania sobie miłości z książki g.chapman „5 języków miłości” i myślą że wzajemnie się nie kochają bo nie okazują miłości w ten sam sposób
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Co drugi myli miłość z emocjami. Emocje raz czujesz takie, raz inne. One tak naprawdę są tylko sygnałem, a nie wyznacznikiem czegokolwiek i nie powinno się pod ich wpływem decydować.

Miłość to wybór. Może się wiązać na początku z emocjami, motylkami, czy czym ten jeszcze, ale kiedy one zgasną, nadal możesz okazywać miłość, ponieważ tak wybierasz.
  • Odpowiedz