Wpis z mikrobloga

Jako kobieta powiem jedno. Nie usuwa się dziecka faceta, którego się kocha, szanuje i który jest w oczach kobiety wartościowy. Dziecko takiego faceta chce się mieć. Często na różnych forach kobiecych można znaleźć komentarze w stylu: nigdy nie chciałam mieć dzieci, aż poznałam odpowiedniego faceta. Tak to działa.

Jak mało trzeba być wartym w oczach kobiet żeby aż 7!!! usunęło twoje geny z siebie? A ten się tym jeszcze szczyci. Niektórzy mężczyźni są naprawdę zagubieni.

#logikaniebieskichpaskow #cuckold #takaprawda
WielkiNos - Jako kobieta powiem jedno. Nie usuwa się dziecka faceta, którego się koch...

źródło: temp_file7401125025878561853

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gorobei: to akurat cope, ja miałem ponad 10 partnerek i wenery nie miałem nigdy

no ale ten koleś to jakiś absurd - lewak idealny. Ruchaj bez zapezpieczenia i płacz, że trzeba aborcje robić xD Co za kretyn
  • Odpowiedz
@WielkiNos to niezła z Ciebie kobieta xD Decyzja o aborcji nie jest podejmowana jedynie na podstawie tego kto jest ojcem dziecka xd na forach można też przeczytać że kobiety robią aborcje bo nie są gotowe na macierzyństwo, bo nie mają na to środków, bo zwyczajnie nie chcą mieć dzieci, bo nie mają umowy o pracę, mieszkania, zabezpieczenia finansowego, bo studiują albo robią milion innych rzeczy. Czemu tak spłycasz temat tylko po
  • Odpowiedz
  • 3
@laventel jak facet jest odpowiedni, daje poczucie bezpieczeństwa to chce się urodzić jego dziecko. To to są wymówki dla tego, że facet jest nieodpowiedni. Już widzę jak jakakolwiek kobieta by usunęła dziecko Elona Muska, bo nie ma środków albo studiuje.
  • Odpowiedz
@WielkiNos XD tak jest bo baba na wypoku tak powiedziała, tak. Jak nie potrafisz sobie wyobrazić innej decyzji kobiety bo jesteś zbyt ograniczona to ok, ale nie mierz wszystkich kobiet swoją miarą kolezanko. Dla niektórych studia, kariera czy cokolwiek innego wpływa na to, że to nie jest moment w którym chcą poświęcić resztę swojego życia na wychowywanie dzieciaka lub po prostu nigdy nie chcą mieć dzieci, przykre że kobieta musi to
  • Odpowiedz
@damian101 skazać dziecko na biedę i nieszczęśliwych rodziców nie spełniających się w roli ojca/matki i traktujące dziecko jako coś niechcianego i życiowy błąd, ja p------e XD
  • Odpowiedz