Wpis z mikrobloga

#ps5

Witam serdecznie! 8 lat z wami, pierwszy post tutaj. A to tylko dlatego, że na reddicie ludzie w moim przypadku to debile.
Mianowicie na konsoli PS5 przy grze Atomic Heart w jednej z lokacji napotkałem się na coś czego nigdy nie widziałem. Mianowicie gdy podszedłem do stołu żeby przeczytać notatkę, konsola wywaliła po chwili napęd, że się przegrzała i wyłączyła. Panika, więc wstaje a ona taka w temperaturze pokojowej. Pale konsole drugi raz i podchodzę znowu stojąc już blisko tego ekranu słyszę jak przyśpiesza więc się odsunąłem i cisza... Wstawiłem post na reddit ale zachwytu, reakcji i komentarzy to nawet ja mam na fb. Widzę, że filmiku wrzucić nie mogę więc macie link do wpisu na reddicie.
https://www.reddit.com/r/atomicheart/s/9VS8H2dQAP

Ps. Do supportu też pisałem i też cisza
Azalkmar - #ps5

Witam serdecznie! 8 lat z wami, pierwszy post tutaj. A to tylko dlat...

źródło: temp_file8003338459951441738

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Azalkmar Pamiętam jak miałem problem, że na kompie gry miały straszny spadek wydajności i gpu usage w lokacjach zależnych od cpu i na reddicie zamiast pomóc to wyzywali mnie od debili, że szukam sposobu jak to rozwiązać, bo niby po prostu taki mam sprzęt, że nie wyrabia i jestem jakimś overthinkerem xd A problemem był brak RAMu w dual channel. Dużo więcej pomocy dostałem w tej sprawie na wykopie
  • Odpowiedz
  • 0
@rz3zni4 ten błąd występuje tylko w jednym miejscu u mnie. Ogólnie gra jest zajebista, wiem, że przed to co się dzieje nawet recenzji w necie nie znajdziesz ale odnosząc się stricte do tematu gier, dawno w nic tak dobrego nie grałem i trzeba ich pochwalić za to.
  • Odpowiedz