Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +277
Jeśli masz serdecznie dosyć kołchozu - przypomnij sobie o co walczysz przez te 8 godzin:
#dziendobry #pracbaza
#dziendobry #pracbaza

źródło: 999
Pobierz
butterberry +38
Zostały ostatnie 5 dni w pracy. Szefowa nadal od 1,5 miesiąca nie odzywa się do mnie i traktuje jak powietrze. 45 lat, a zachowanie dzbana. Karanie ciszą - współczuję jej byłemu partnerowi, który po pół roku po rozstaniu nadal to przeżywa na Facebooku i wrzuca teksty w stylu "zasługujesz na szacunek i bycie kochanym", "nie znajdziesz nikogo bardziej godnego kochania niż ty sam", "często pokazanie, że ma się serce, jest ważniejsze od
Witam serdecznie! 8 lat z wami, pierwszy post tutaj. A to tylko dlatego, że na reddicie ludzie w moim przypadku to debile.
Mianowicie na konsoli PS5 przy grze Atomic Heart w jednej z lokacji napotkałem się na coś czego nigdy nie widziałem. Mianowicie gdy podszedłem do stołu żeby przeczytać notatkę, konsola wywaliła po chwili napęd, że się przegrzała i wyłączyła. Panika, więc wstaje a ona taka w temperaturze pokojowej. Pale konsole drugi raz i podchodzę znowu stojąc już blisko tego ekranu słyszę jak przyśpiesza więc się odsunąłem i cisza... Wstawiłem post na reddit ale zachwytu, reakcji i komentarzy to nawet ja mam na fb. Widzę, że filmiku wrzucić nie mogę więc macie link do wpisu na reddicie.
https://www.reddit.com/r/atomicheart/s/9VS8H2dQAP
Ps. Do supportu też pisałem i też cisza
źródło: temp_file8003338459951441738
Pobierz