Wpis z mikrobloga

302 740 - 230 = 302 510
Data donacji - 05.11.2024
Rodzaj donacji - osocze
Miejsce donacji - RCKiK Wrocław
Grupa krwi - B Rh+
Prywatny licznik - 46110 ml
Przyznane odznaczenia - ZHDK I, ZHDK ZDZN

Jako, że płytek mojej grupy było po brzegi, to popłynęło osocze.
Zaoieczątkowane ostatnie miejsce w książeczce, następny raz zglaszam się z nową (zanabyłem na internetach) - szkoda, że już RCKiKi nie dają swoich, przynajmniej nie ten wrocławski..

#barylkakrwi

Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
olgierdkos - 302 740 - 230 = 302 510
Data donacji - 05.11.2024
Rodzaj donacji - osocz...

źródło: f26a84c4954f57af02657ab34

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@e47d8g46 @jalop
no kilka wiader się uzbierało, ale trochę nastukałem płytkami krwii, bo to się liczy za litra, a można oddawać częściej. Tylko trza przed 7 rano w kolejce kwitnąć. Ale lubię tą świadomość że jutro, pojutrze najpewniej jakiś dzieciak z onkologii dostanie - daje kopa ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@Zatoichisan: numerek A15 pobralem około 6:50. Na sali posadzony byłem obok babeczki, którą poziomowali z powodu zasłabnięcia. Chyba ostatni fotel na prawo - tyle razy byłem, że już mi się to miesza.. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@olgierdkos: To się minęliśmy. Ja byłem z telefonicznego na 9:00. Może następnym razem :)

Książeczek nie mają u nas już od paru lat. Poproś panią w okienku to może znajdzie Ci jeszcze tą małą składaną na pół z miejscem na kilka wpisów, którą kiedyś dawali jak ktoś przychodził pierwszy raz. Ja jakiś czas temu kupowałem na Allegro taką w twardej oprawie na 80 wpisów. Zbliżam się do połowy i nadal
  • Odpowiedz
  • 0
@Zatoichisan: mam właśnie taką z alledrogo i następnym razem mam dać starą i nową przy rejeatracji. Pani to policzy wszystko i przepisze stan do nowej, przywali pieczęć i będzie dalej zbierane. Ja jakoś wolę papier i pieczątkę mieć.
  • Odpowiedz
@olgierdkos: Też wolę tradycyjną metodę. Właściwie ta książeczka jest jedynym powodem, dla którego po donacji podchodzę do rejestracji bo zwolnienia nie potrzebuję. Inaczej mógłbym od razu do kawiarenki i do domu :)

Mam już czwartą książeczkę. Zawsze w kolejną, jako pierwszą pozycję wpisują podsumowanie litrażu z poprzedniej. Jak obecna się kończy to zliczają tylko ją i dodają podsumowanie z pierwszej strony i tak za każdym razem. Żeby zliczyli mi poprzednią
  • Odpowiedz