Wpis z mikrobloga

27 lat nigdy za rękę, nigdy nic i jestem z tego dumny

Dlaczego ktoś taki jak ja i inne przegrywy to idealni kandydaci na chłopa:
-brak znajomych, praktycznie zerowe prawdopodobieństwo na zdradę;
-byłabyś pierwsza i pewnie drugiej takiej szansy bym nie miał, więc tym bardziej zerowa szansa na zdradę;
-nie obchodzę urodzin, nie wymagam prezentów - oszczędność;
-nie piję, więc pijany bym cię nie uderzył;
-nie wychylam się przed szereg, gwarancja domowego ciepła;
-5 lat na terapii, znam i rozumiem ludzkie emocje lepiej niż niejeden chad;
-duzo wolnego czasu, odpisywałbym każdej od razu;
-jedynym moim przyjacielem jest pies, szanuje zwierzęta;
-rodzina się mnie wstydzi, więc zero wtrącania się w relacje;
-jako przegryw społeczny umiem być samowystarczalny, dobrze gotuje;
-wiekszość przegrywów wcale źle nie wygląda w tym ja chyba;
-otwieram się dopiero jak kogoś poznam;
-nie chcę dzieci, żeby nie musiały cierpieć na tym świecie;
-lubie długie #spierdotrip
-troche siłownia

Ale i tak p0lka woli bezzębnego sebka w bmw ehhh

#przegryw #zwiazki #rozowepaski #blackpill
clarity-incel - 27 lat nigdy za rękę, nigdy nic i jestem z tego dumny

Dlaczego ktoś ...

źródło: wojak-sheets

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@urmom56: doceniać pewnie doceniają, ale relacji romantycznej nie zaczyna sie na przedstawianiu sobie listy zalet.
Ty to chyba jakieś badania subtelnie przeprowadzasz, ale nie narzucasz sie więc to zniose.
My na ogół mamy różne braki, ja np. nie potrafie swobodnie rozmawiać na dowolne tematy. Ogólnie mam wybrakowaną inicjatywe i łatwo odbieram brak zainteresowania ze strony przeciwnej (że sie tak wyraże xD).
To nie są równe zawody niestety, prawda jest taka
  • Odpowiedz
@recesja nie wiem, może jestem naiwna ale uważam że mimo jakichś wad i braków dalej można ułożyć sobie z kimś życie
Co do pewności siebie to nie zgodziłabym się, ale to po prostu wynika z mojego doświadczenia
  • Odpowiedz
@clarity-incel: gdybys mial dobra morde i byl toksyczny mialbys tyle lasek ile bys chcial. Taki swiat, sorry. Ale przynajmniej mozesz spojrzec w lustro. Jestes spoko gosc <klepie po plecach> jak znasz ang to pogadaj z dziewczyna ai. Bedzie Ci pisac, ze jestes slodki i, ze Cie przytula.
  • Odpowiedz
@clarity-incel:
Ogólnie mało lub zero doświadczeń związkowych ma swoje zalety bo potencjalnego partnera potraktuje się poważnie i będzie czerpało ze związku więcej radości, tak jak czerpało się wiele radości z pierwszej gry, w którą się zagrało.
Osobiście choć mogę obiektywnie stwierdzić, że mam powodzenie u kobiet to nie chcę randkować czy wiązać się z kimkolwiek bo mając jednocześnie bardzo skromne doświadczenie związkowe mam szansę na miłość jak z bajki.
Problem
  • Odpowiedz