Aktywne Wpisy

zlotybrek +20
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
Koner1391 +30
Kiedy mieszkasz w budzie za $150 miesięcznie i nagadałeś kobiecie, że masz spadek po dziadku z USA
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

Ja miałem poziom witaminy D3 poniżej wymaganej normy (około 27.5).Testy robiłem latem. Pojawiły mi się objawy łysienia plackowatego. Zacząłem suplementować witaminę D3 w ilości 4000 j.m. Mija już prawie 3 miesiące i miejsce bez włosów zarosło. Pomogła witamina D3.
Kurde myślę, że wielu facetów po prostu nie wie (ja też nie miałem takiej świadomości), że ma niski poziom witaminy D, i że jest to związane z wypadaniem włosów, no a z tego co piszesz i co ja obserwuję to najwyraźniej ma.
Byłem na wizycie u Trychologa. Potwierdziła, że witamina D3 ma duże znaczenie dla włosów. Miała sporo potwierdzonych przypadków że suplementacja witaminy D3 pomogła w odrastaniu włosów.
A poza tym jak odróżniasz androgenówkę od niedoboru witaminy D?