Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jako rozowa mam pytanie do facetow - co moze oznaczac to, ze chlopak po przyjezdzie do domu siedzi w aucie jeszcze srednio z 15-20 minut? Nie zawsze ale 8 na 10 przyjazdow tak wyglada. Pytalam go dlaczego tak robi to mowi, ze "czeka az ostygnie" ale nie pamietam co dokladnie. Nie wydaje mi sie to prawdopodobne bo to zwykly samochod bez super silnika ani wyposazenia. Robi tak gdzies
Jako rozowa mam pytanie do facetow - co moze oznaczac to, ze chlopak po przyjezdzie do domu siedzi w aucie jeszcze srednio z 15-20 minut? Nie zawsze ale 8 na 10 przyjazdow tak wyglada. Pytalam go dlaczego tak robi to mowi, ze "czeka az ostygnie" ale nie pamietam co dokladnie. Nie wydaje mi sie to prawdopodobne bo to zwykly samochod bez super silnika ani wyposazenia. Robi tak gdzies
Komisarz_ +269
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzUsuń konto.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@donaldJretard: 15 mln głosów znikąd w 2020r jest jednak zastanawiające. Mają chory system i ogromne pola do nadużyć, nie ma co udawać, że jest inaczej. Tym bardziej, że w komisji mogą być sami Demokraci lub sami Republikanie, słabe jest
Już nawet nie wspomnę, że nie wszystkie głosy zostały policzone i z samej Kalifornii będzie ich pewnie jeszcze z 5 mln albo i więcej.
Usuń konto.
Zresztą, dobra, załóżmy, że wiedziałeś, że to tylko chwilowe i sprzed kilku dni, co chciałes osiągnąć wstawiając ten obrazek i komentarz?
I głosy wciąż nie są podliczone, w samej Kalifonrii będzie ich jeszcze z 5 mln. Do tego dodaj głosy na 3rd party i wyjdzie bardzo podobna liczba.
@donaldJretard: W którym momencie napisałem, że 25 milionów? Czytanie ze zrozumieniem cię przerasta? No i porównaj też do lat poprzednich. Nie no twierdzenie, że z systemem liczenia głosów jest wszystko ok w USA jest moim zdaniem błędne i tak na pewno się zdarzyły sytuacje, które w PL po prostu sprawiłyby poważne problemy w komisjach wyborczych, sam system zachęca do oszustwa.