Wpis z mikrobloga

Coś głupi ci demokraci, mogli dodrukować sobie głosów w takiej pensylvanii, no ale najwidoczniej źle spojrzeli na mapkę i o tym nie pomyśleli ( ͡° ʖ̯ ͡°).

Usuń konto.
  • Odpowiedz
Coś głupi ci demokraci, mogli dodrukować sobie głosów w takiej pensylvanii, no ale najwidoczniej źle spojrzeli na mapkę i o tym nie pomyśleli ( ͡° ʖ̯ ͡°).

@donaldJretard: 15 mln głosów znikąd w 2020r jest jednak zastanawiające. Mają chory system i ogromne pola do nadużyć, nie ma co udawać, że jest inaczej. Tym bardziej, że w komisji mogą być sami Demokraci lub sami Republikanie, słabe jest
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: @djtartini1 Jakie 25 mln? Was liczenie przerasta? W 2020 Trump miał 74 mln, Biden 81.Teraz Trump ma 74 mln a Harris 70 mln. Wytłumaczcie mi, tytani intelektu, skąd wam się wzięła liczba 25 milionów?

Już nawet nie wspomnę, że nie wszystkie głosy zostały policzone i z samej Kalifornii będzie ich pewnie jeszcze z 5 mln albo i więcej.
  • Odpowiedz
@AMBIWALENTNYPSIUR: No to proszę bardzo, zobacz sobie ile głosów ma teraz Trump i Harris, dodaj te liczby i zobacz, czy wyjdzie ci z tego 129 mln. Ja wiem, że prawacy na tym portalu nie są żadną elitą intelektualną, no ale żeby przerastało was dodawanie?
  • Odpowiedz
@AMBIWALENTNYPSIUR: No, skoro nie sa doliczone do konca to po co wrzucasz grafikę, która liczbę głosów z 2020 podaje jako anomalię, bo niby w każdym innym było max 129 mln(co jest nieprawdą bo w 2024 będzie finalnie bardzo podobna liczba do 2020)? I to ma być dowód na to, że "już dodrukowali w 2020?". Bo to tak troszkę nie ma sensu, za to ma to sens w kontekście tego, że
  • Odpowiedz
@AMBIWALENTNYPSIUR: No a "cast" oznacza głosy oddane a nie podliczone XD.

Zresztą, dobra, załóżmy, że wiedziałeś, że to tylko chwilowe i sprzed kilku dni, co chciałes osiągnąć wstawiając ten obrazek i komentarz?

I głosy wciąż nie są podliczone, w samej Kalifonrii będzie ich jeszcze z 5 mln. Do tego dodaj głosy na 3rd party i wyjdzie bardzo podobna liczba.
  • Odpowiedz
Jakie 25 mln? Was liczenie przerasta?

@donaldJretard: W którym momencie napisałem, że 25 milionów? Czytanie ze zrozumieniem cię przerasta? No i porównaj też do lat poprzednich. Nie no twierdzenie, że z systemem liczenia głosów jest wszystko ok w USA jest moim zdaniem błędne i tak na pewno się zdarzyły sytuacje, które w PL po prostu sprawiłyby poważne problemy w komisjach wyborczych, sam system zachęca do oszustwa.
  • Odpowiedz