Aktywne Wpisy
Oart1 +8
Mój kolega miał rozmowę o pracę na intern power platform developer (low code/no code) i na rozmowie o pracę miał 11 zadanek tego typu. Co o tym myślicie? ( ͡° ͜ʖ ͡°). Podobno te pierwsze 3 zadania były najłatwiejsze. Piękne czasy to były, kiedy ja w 2016 roku na interna musiałem się tylko pokazać w firmie i sprawdzali tylko czy umiem mówić po angielsku xD. Trzymajcie się tam
źródło: 1636
Pobierz
#primemma witam i walka odwołana

Dodam jeszcze że nie miałem pewności który kabel jest który bo stary był zdemontowany przez kogo innego więc podłączałem na czuja. Czy przy odwrotnym podłączeniu usmażyłem od razu nowy unifon czy raczej nic mu się nie stało?
#domofon #domofony #elektronika
@Sarg: słuchawka musi być kompatybilna z proelem, cyflal ma taki unifon gdzie zworkami przełącza się system centrali, choć też nie do wszystkiego pasuje.
Chciałem uniknąć kupowania kolejnego Proela bo paskudne są te ich unifony, stąd wybór padł na Elfona, który jest trochę przystępniejszy.
@Sarg: szczerze, to ten wcale jakiś ładniejszy nie jest.
Tutaj masz dyskuję o chyba najładniejszym unifonie na rynku który chwalił się że działa z innymi systemami (no już się nie chwalą) https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3504990.html stanęło na tym że mikrofon unifonu nie działa.
Dzięki za pomoc Mirku.